Kaunui reik daugiau tarptautinių švencių ir renginių vikliai visus kampus mieste palopytu, ir pinigų atsirastu ore. Reik dažniau merus kaitaliot ,nauja šluota visada geriau šluoja.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Klausimėlis forumiečiams - gal kas žino, kokio masto darbai bus dirbami Ąžuolyne? Pagal pasiruošimus atrodo grandioziniai rausiamieji darbai ruošiami, bet kas iš tikrųjų bus daroma - neaišku, nėra ir jokios informuojančios lentelės.
Sorry - reikėjo rašyti į kitą temą...Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąMatai, Deivi, ten ir apšvietimo stulpams duobes knisa, tai tas ir klaidina. O šiaip tai ačiū už informaciją.
Comment
-
Košmaras Ar gali kada kas be trukdžių kokių nors praeiti?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąei bet tai kame reikalas? nesueina man galai visai, tokia gera restauracija iki šiol buvo, o kas čia į pabaigą nutiko?..
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąis jusu susidaro vaizdas kad geriau butu palike sugriuvusi pastata negu kad dabar atnaujino graziai... man asmeniskai tikrai grazu ir reik sveikint o ne peikt kad naujina pastatus senamiesti kas zmones jums daros viska supeik sumalt su zemem uchPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąis jusu susidaro vaizdas kad geriau butu palike sugriuvusi pastata negu kad dabar atnaujino graziai... man asmeniskai tikrai grazu ir reik sveikint o ne peikt kad naujina pastatus senamiesti kas zmones jums daros viska supeik sumalt su zemem uch
O šiaip tikrai rekonstrukcija gera vien tuo, kad apleistas pastatas prisikelia. Ir tikrai neatrodo "bjauriai"Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
Comment