Atnaujinamas pastatas Laisvės alėjoje, šalia naujų teismo rūmų. Atrodo, prieš tai pirmam aukšte buvo įsikūręs Parex banko padalinys.
Kad, berods, jo tik pusė atnaujinama, greičiausiai bus dar vienas "margutis"
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
/\ Negali būti. Nes kiek žinau šitas pastatas priklauso vienai iš katalikiškų organizacijų, tas pastatas nepriklauso ar tai būtų teisingumo ministerija, ar Kauno savivaldybė . Iš tos NVO daug firmų biuro patalpas nuomojasi. O kiek man dar yra žinoma, tai TELE2 turi tas ptalapas pirmam aukšte išsipirkę.
iš tikrųjų kiemuose yra nemažai tvarkomų ar jau sutvarkytų pastatų, kurių iš gatvių centrinių nesimato... ir atrodo, kad niekas nedaroma. bet aišku, reikia pirmiausia darytis tvarką išorinėje dalyje, nors šiuo atveju hansabankas tai jau seniai padaręs
kairiau matomas 4-iu aukstu namas man gana kraupiai atrodo. mano ofiso kiemas cia, todel gerai zinau. atnaujinus dar kelis aplinkinius namus, plius salimais dygstantis naujasis daugiabutis, sudarytu visai miela vaizda sitam kvartale. tik tiek, kad per masinu skaiciu nei pravaziuoti, nei praeiti kartais neimanoma.
tai kad iki galo bandyčiau suprast - tai čia tą buvusią psichuškę lopyt jau bando?
Ne. Tas pastatas yra Arkikatedros vidinėje pusėje už tvoros.
Paskutinėj nuotraukoj, kaip suprantu apie kurią daktaras ir kalba, yra dailė mokykla ant Daukšos/Gertrūdos g. kampo.
O buvusi psichiatrinė ligoninė priklauso Kauno dailės institutui.
Comment