Parašė RokasLT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
n̶e̶r̶a̶m̶i̶a̶i̶ p̶a̶b̶a̶i̶g̶o̶s̶ l̶i̶n̶k̶ j̶u̶d̶a̶ p̶i̶e̶n̶o̶ c̶e̶n̶t̶r̶o̶ p̶a̶s̶t̶a̶t̶a̶s̶ s̶u̶ s̶e̶n̶a̶i̶s̶ l̶a̶g̶a̶i̶s̶, n̶e̶j̶a̶u̶g̶i̶ n̶e̶s̶u̶p̶l̶a̶n̶u̶o̶t̶a̶ at̶k̶u̶r̶t̶i̶ t̶a̶r̶p̶u̶k̶a̶r̶i̶n̶i̶ų l̶e̶n̶k̶t̶ų l̶a̶n̶g̶ų?̶ t̶a̶i̶ b̶e̶n̶e̶ p̶a̶g̶r̶i̶n̶d̶i̶n̶i̶s̶ p̶a̶s̶t̶a̶t̶o̶ a̶kc̶e̶n̶t̶a̶s̶
radau spaudoj kad vyks langų keitimas
https://m.kauno.diena.lt/naujienos/k...montas-1178923Paskutinis taisė Kauno Kaukas; 2024.06.25, 17:12.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimą
Nu atsiprašau, bet ką tai turi bendro su sentimentais? Aš manau, kad buvę industriniai pastatai būtent taip ir turi būti pritaikomi, koks skirtumas, plyta balta ar raudona, kolona ten gelžbetoninė ar metalinė? Nes kitaip gausis elementariai brangus euroremontas arba statymas tų pačių beveidžių pastatėlių, kur kiekvienas atrodo kaip odontologijos klinika. Ir žinot, pamačius šitą ir Putvinskio gatvės projektą kitoje temoje, man Natkevičius kaip tik atrodo visai formoj, nes abiem atvejais labai pataikyta su estetika ir sprendimais konkrečioms situacijoms ir kontekstui.Kaunas yra Kaunas
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
OK, skonio reikalas, bet apkalt pastatą vos ne Sandwich'o plokštėmis ir dar mokymo paskirties pastatui yra žiauru. Va Pilaitės gimnazija Vilniuje yra puikus pvz, kaip turi atrodyti švietimo įstaiga.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimą
Na man jis čia netgi laabai prašmatniai atrodoРусский военный корабль, иди нахуй!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Gal kas žino,kodėl nutraukti šio pastato tvarkybos darbai? Nesaugiai atrodo ištrupėje balkonai,kurie yra neapdengti apsauginiu tentu, be to tiesiai po jais yra kavinės lauko staliukai.
Bet manau, kad visi pavojingi ir galėję nukristi gabalai buvo nudaužyti ir dabar saugu.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Apie Rotušę, kuri šiandien jau atitverta ir rytoj vidurdienį kviečia į Miesto muziejaus atidarymą.
Pradžioj apie pusvalandį tylos gal. Paskui kalbos ir atsakymai į kelis klausimus.
Atliktų darbų Kauno rotušėje pristatymas: miesto simbolio pokyčiai, naujos funkcijos, pastato istorija ir svarba miestui.Šventinis atidarymo renginys – liepo...ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 6 patinka
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąGal kas žino, kodėl Kauno "Baltoji gulbė" dabar jau visiškai ne balta?Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Baroke buvo naudojamos pastelinės gelsvos, rusvos, žydros spalvos, kai kada ryškios geltonos, raudonos spalvos. Rotušė yra neo-baroko ir klasicizmo mišinys. Matyt, sovietmečiu nebuvo daromi, ar nebuvo tokių technologijų surasti tikruosius pigmentus. Tai buvo nueita lengvesniu keliu - naudojant baltą spalvą pagal klasicizmo architektūros kanonus.
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąKažką panašaus ir galvojau, bet kodėl viršų visada ima istorija, o ne grožis?
P.S. ačiū už pakartotą atsakymą, buvau praleidęs Rotušės temoje...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąKažką panašaus ir galvojau, bet kodėl viršų visada ima istorija, o ne grožis?
P.S. ačiū už pakartotą atsakymą, buvau praleidęs Rotušės temoje...
- 1 patinka
Comment
-
Kauno centre, Parodos gatvėje 20,
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/archite...orija-26948009Русский военный корабль, иди нахуй!
- 4 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąKauno centre, Parodos gatvėje 20,
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/archite...orija-26948009
Comment
Comment