per kara apgriauta matyt ir paskui supaprastinta. Paveldosaugos programa numato fasado restauravima ir dekoratyviniu elementu atkurima. Cia butu jau statytba, reikalingas projektas ir ttt . Kito kalibro projektas ir pinigai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGėda Lietuvai su tokiais “paprastinimais”. Ir be galo liūdna
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąK. Donelaičio 25 A. Atnaujins ar griaus? Buvo kadaise kažkoks stiklinis projektas...
Tokius pasiūlymus radau, bet irgi atsimenu lyg kiek kitokius planus ir lyg CITUS (kurie šalia vystė tą daugiabutį telegrafas) juos buvo skelbę.
Comment
-
-
Parašė skyrma Rodyti pranešimąVyriausybei gal ir gėda, bet tikrai ne dėl valstybės pastatų Kaune. Tai kai Kaunas susitvarkys su savo kitomis, kur kas akivaizdesnėmis gėdomis, gal vyriausybė pastebės ir mažesnes gėdas kaip šis pastatas.Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė Gigaballs Rodyti pranešimąNu man baisiai įdomu kokios motyvacijos vedami jie sugalvojo daryt tokį fasadą ir interjerą mokymosi įstaigai.
Man asmeniškai tas industrinis interjeras yra nuostabus. Ypač turint omenyje, kad tai buvusios spaustuvės rekonstrukcija.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimą
Galbūt motyvacija buvo sukurti kažkuo išskirtinio dizaino mokyklą į kurią vaikams ir mokytojams būtų malonu eiti ir joje būti?
Man asmeniškai tas industrinis interjeras yra nuostabus. Ypač turint omenyje, kad tai buvusios spaustuvės rekonstrukcija.Kaunas yra Kaunas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
Tragedija yra tokia rekonstrukcija. Taip, būtų raudonų plytų pastatas (kaip šalia veikiantis viešbūtis), gal tada ir būtų kažkokie sentimentai, o dabar baltos plytos, betoninės kolonos+šalti LED'ai viduje. Nusivažiavo Natkevičius, visiškai.
- 5 patinka
Comment
Comment