Parašė Doncikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąką reiškia pusė? apačia ar pusė imant stačiai?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
/\ Negali būti. Nes kiek žinau šitas pastatas priklauso vienai iš katalikiškų organizacijų, tas pastatas nepriklauso ar tai būtų teisingumo ministerija, ar Kauno savivaldybė . Iš tos NVO daug firmų biuro patalpas nuomojasi. O kiek man dar yra žinoma, tai TELE2 turi tas ptalapas pirmam aukšte išsipirkę.
Comment
-
kairiau matomas 4-iu aukstu namas man gana kraupiai atrodo. mano ofiso kiemas cia, todel gerai zinau. atnaujinus dar kelis aplinkinius namus, plius salimais dygstantis naujasis daugiabutis, sudarytu visai miela vaizda sitam kvartale. tik tiek, kad per masinu skaiciu nei pravaziuoti, nei praeiti kartais neimanoma.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai kad iki galo bandyčiau suprast - tai čia tą buvusią psichuškę lopyt jau bando?
Comment
-
tai kad iki galo bandyčiau suprast - tai čia tą buvusią psichuškę lopyt jau bando?Ne. Tas pastatas yra Arkikatedros vidinėje pusėje už tvoros.
O buvusi psichiatrinė ligoninė priklauso Kauno dailės institutui.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
pala, o tai kaip tada pro ta vieta praeit reiks? juk ten man atrodo neliks nei lopinelio praeimui.
Parašė NkkZalgir Rodyti pranešimąTaip dailės mokykla užmūrina dabar tuos praėjimus kur galima buvo kaip šaligatviu po pastatu praeit...
Comment
Comment