Parašė Magician
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
*censored*
- 3 patinka
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimą
Jo, legenda, tris dienas po Paryžiaus centrą maliausi, nei vieno prekybos centro neradau.....turbūt visi susislėpė....
Arba pabandyk pasinaudoti maps.google.com
- 1 patinka
Comment
-
Parašė simsim Rodyti pranešimąAtidengė Parodos gatvėje. Gražios spalvos, gal foto nelabai matosi žalsva apačioje.
Dabar visi šalia netvarkyti atrodo dar labiau baisiai kai šis grožis atsivėrė
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimą
Na ryškiai miegamųjų rajonų gyventojas tik retkarčiais centre pasirodantis. Gyvenu centre, dažnai pakeliui namo užsuku į "prekybcentrius" laisvėje. Pilna žmonių. Beje ikiuke prie savivaldybės dažnai užsieniečių daugiau nei vietinių. Vienintelis minusas, kad tas pvz. prie fontano ikiuko prieigos visada apšnerkštos, nes per retai valoma šiukšliadėžė. Galėtų susitvarkyt ar velnių nuo miestą prižiūrinčių tarnybų gaut. Ir išvis koks kieno pisalas kokią parduotuvę atidaro centre? Jeigu atidaro - vadinas yra poreikis.Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Nepavark pis.tis. Žmonės turi savo nuomonę, čia, šiame forume, ir reiškia. Kiek daug norinčių, kad viskas būtų pagal juos ir tik jie teisūs. Klysta visi, o ir nuomonių yra visokių... Nesinervuokite, tik nesinervuokite...*censored*
- 1 patinka
Comment
-
Tema ne apie tai, bet šeštadienio vakare buvau Kauno centre-senamiestyje, tai ko tai mažoka žmonių man pasirodė.. Populiariose knaipėse, į kurias anksčiau rezervuotis reikėdavo, pilna laisvų vietų, kur žmonių būdavo mažai, jų išvis nebuvo. Net Vilniaus gatvėje skurdoka žmonių. Negi visi savo fainuose butuose/kotedžuose Giraitėj ir Užliedžiuos sėdi? Geriau tokie PC, nei išnuomojamas patalpos...
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimą
Kaip visada - būrai geriau už verslus žino ką ir kur atidarinėti.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTema ne apie tai, bet šeštadienio vakare buvau Kauno centre-senamiestyje, tai ko tai mažoka žmonių man pasirodė.. Populiariose knaipėse, į kurias anksčiau rezervuotis reikėdavo, pilna laisvų vietų, kur žmonių būdavo mažai, jų išvis nebuvo. Net Vilniaus gatvėje skurdoka žmonių. Negi visi savo fainuose butuose/kotedžuose Giraitėj ir Užliedžiuos sėdi? Geriau tokie PC, nei išnuomojamas patalpos...
Studentas
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Nepavark pis.tis. Žmonės turi savo nuomonę, čia, šiame forume, ir reiškia. Kiek daug norinčių, kad viskas būtų pagal juos ir tik jie teisūs. Klysta visi, o ir nuomonių yra visokių... Nesinervuokite, tik nesinervuokite...
Norisi, kad forume būtų kuo mažiau buriančių iš kavos tirščių ir teigiančių ką girdėjo, ką bobutė sakė. Taip gimsta "pletkai" ir netiesa.
- 2 patinka
Comment
-
-
Restauruojamas Putvinskio g. 14 namas, buvęs Prancūzijos konsulatas. Jame planuojama įkurti Emanuelio Levino centrą (prancūzų kultūros centrą).
https://www.lrt.lt/naujienos/kultura...-kitais-metais
- 7 patinka
Comment
Comment