Prieš kiek laiko atnaujino Centro poliklinikos priekinį ir šoninius fasadus. Galinis dar baisus, bet intensyviai keičiami langai, rekonstruojamos vidaus patalpos, pastatas pritaikomas žmonėms su negalia.
Prieplaukos kranto g. 6. Gal ir ne super atnaujinimas, bet ir šioks toks spalvų paryškinimas pastatą atgaivino. Čia lankiausi labai senai, tai net nežinau, kokio "naujumo" šis padažymas
Keista, kad kaip labiausiai nevykusį išskyrė rudą pastatą prie sinagogos, forume jis susilaukė teigiamų vertinimų, kažkas net apkritai išskyręs buvo jį kaip gerą pavyzdį.
Keista, kad kaip labiausiai nevykusį išskyrė rudą pastatą prie sinagogos, forume jis susilaukė teigiamų vertinimų, kažkas net apkritai išskyręs buvo jį kaip gerą pavyzdį.
Smalininkų ir Puodžių gatvių sankirtoje darbai verda, išvalytas sklypas kuriame kaip suprantu neteisėtai pastatyti pastatai stovėjo(?), įdomu kas su čia vieta toliau bus, šis plotas neįna į šalia besistatantį projektą. Mcdonalds darbai irgi vyksta.
Smalininkų ir Puodžių gatvių sankirtoje darbai verda, išvalytas sklypas kuriame kaip suprantu neteisėtai pastatyti pastatai stovėjo(?), įdomu kas su čia vieta toliau bus, šis plotas neįna į šalia besistatantį projektą. Mcdonalds darbai irgi vyksta.
Man vienas džiugesnių šios vasaros momentų. Kai valstybė ir mažoji jos dalis - savivaldybė parodė, kad turi kiaušinius. Kad nekeliaklupsčiauja prieš rėksnius paėmė ir įvykdė tai kas buvo nustatyta teismu. Nugriovė neteisėtai pastatytus pastatus. Jei būtų savaitgalis, išgerčiau bokalą degtinės.
Man vienas džiugesnių šios vasaros momentų. Kai valstybė ir mažoji jos dalis - savivaldybė parodė, kad turi kiaušinius. Kad nekeliaklupsčiauja prieš rėksnius paėmė ir įvykdė tai kas buvo nustatyta teismu. Nugriovė neteisėtai pastatytus pastatus. Jei būtų savaitgalis, išgerčiau bokalą degtinės.
Bokalą degtinės? Ėėėė... Ar ne per daug užsibrėžei? Gal alaus? Tada ir aš prisidėčiau Vivat!!!
Pagiriamasis žodis Kaunui
Buvau šiandien Kaune. Šiaip, be didelio tikslo, tiesiog seniai buvau vaikščiojęs po Kauno senamiestį. Esu maloniai nustebintas. Ne tiek gražiai atnaujintais namais kas irgi malonu, bet elementariu dalyku - senamiesčio kiemeliais. Visur kiemai atviri, gali užeiti žvilgterti. Na, kartais užtverta šlagbaumu pusė įvažiavimo, bet pėsčiam - prašom. Kiemeliai daug kur gražiai sutvarkyti, gėlės, visokiausių kontorėlių gražūs užrašai, skulptūrėlės.
Žiūrime ką matome Vilniuje. Vartai. Užrakinti. Barikados. Vos ne pylimai ir grioviai su vandeniu, kad tik kas neužeitų. Įmanytų, tai ir tokius įtvirtinimus pastatytų. Užeiti pažiūrėti pastatų iš kiemo pusės beveik neįmanoma.
Comment