Gedimino ir Kęstučio gatvių kampe pastatas įrėmintas pastoliais. Greičiausiai rengsis nauju rūbu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKeista, kad kaip labiausiai nevykusį išskyrė rudą pastatą prie sinagogos, forume jis susilaukė teigiamų vertinimų, kažkas net apkritai išskyręs buvo jį kaip gerą pavyzdį.
Comment
-
Parašė eltudee Rodyti pranešimąSmalininkų ir Puodžių gatvių sankirtoje darbai verda, išvalytas sklypas kuriame kaip suprantu neteisėtai pastatyti pastatai stovėjo(?), įdomu kas su čia vieta toliau bus, šis plotas neįna į šalia besistatantį projektą. Mcdonalds darbai irgi vyksta.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Naftalinas Rodyti pranešimą
Man vienas džiugesnių šios vasaros momentų. Kai valstybė ir mažoji jos dalis - savivaldybė parodė, kad turi kiaušinius. Kad nekeliaklupsčiauja prieš rėksnius paėmė ir įvykdė tai kas buvo nustatyta teismu. Nugriovė neteisėtai pastatytus pastatus. Jei būtų savaitgalis, išgerčiau bokalą degtinės.Keliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė eltudee Rodyti pranešimąKauno kepyklos atnaujinimo projektas irgi kepaKeliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Kad jis kažkaip silpnai kepa - vis tas pats...
Comment
-
Pagiriamasis žodis Kaunui
Buvau šiandien Kaune. Šiaip, be didelio tikslo, tiesiog seniai buvau vaikščiojęs po Kauno senamiestį. Esu maloniai nustebintas. Ne tiek gražiai atnaujintais namais kas irgi malonu, bet elementariu dalyku - senamiesčio kiemeliais. Visur kiemai atviri, gali užeiti žvilgterti. Na, kartais užtverta šlagbaumu pusė įvažiavimo, bet pėsčiam - prašom. Kiemeliai daug kur gražiai sutvarkyti, gėlės, visokiausių kontorėlių gražūs užrašai, skulptūrėlės.
Žiūrime ką matome Vilniuje. Vartai. Užrakinti. Barikados. Vos ne pylimai ir grioviai su vandeniu, kad tik kas neužeitų. Įmanytų, tai ir tokius įtvirtinimus pastatytų. Užeiti pažiūrėti pastatų iš kiemo pusės beveik neįmanoma.
- 5 patinka
Comment
Comment