Jūs kažką painiojat. Taip vadinamieji laikini šviestuvai tai yra tie metaliniai, sidabro spalvos LED, o šitie modernūs pastatyti jau per rekonstrukciją, jie ir bus tokie. Senieji šviestuvai dabar restauruojami ir bus vėl atgal sudėti vietoj laikinų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Vilniaus g. rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąVilniaus gatvėj beviltiškas purvynas iš to cemento, kuriuo užtepliojo akmenis, ir vandens košės po kiekvieno lietaus. Plauna plauna – nenuplauna.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGal uzvare jo, nes bijo, kad po akmenu supjaustimo, ju del didesniu tarpu ir mazesnio ileidimo neiskilnotu temperaturos pokyciai.
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Tai kodel tada negalejo nepjaustyt akmenu,juos perklot pridedant cemento?
Kita vertus, dabar briaunos per aštrios ir truputi iškilę: https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...uotas-plytelesPaskutinis taisė RokasLT; 2022.10.26, 21:03.
- 1 patinka
Comment
-
Vilniaus g. rekonstrukcija sugalvota gerai tik išpildyta šiknarankių ataugomis yra toli nuo to kaip galėjo atrodyti. Man nesuprantama kodėl pas mus neįmanoma tiesiog padaryt gerai. Nereikia tam kažkokių stebuklingų technologijų, bet tiesiog nesigauna. Pavyzdžiui kaip turėjo atrodyti (Bruge, Belgija), viskas idealiai lygu:
Ir kaip atrodo Kauno variantas, šleivi tiek patys akmenys tiek jų sumetimas:
- 3 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTai kaip suprantu senieji šviestuvai nebus restauruoti ir negrįš, nes mačiau kaip nuo Rotušės a. montuojami tokie ploni apvalėjantys LED šviestuvai (ne tie laikini), visai netinka senamiesčiui.
Na, tikiuosi, kad žibintai bus neaukšti ir iš normalaus juodo metalo.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
-
Mane irgi labai nuvylė. Demonstracinės dalys atrodė labai gerai ir lygios. O galiausiai padaryta bet kaip. Sudėtos kreivai, vienos daugiau nupjautos, kitos mažiau. Nei šis, nei tas. Jei būčiau žinojęs kad taip padarys, geriau jau būtų palikė kaip buvo, nes dabar atrodo labai nekokybiškai, visai neturi lygumo, kurį turi kitos medžiagos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimą
Ir kaip atrodo Kauno variantas, šleivi tiek patys akmenys tiek jų sumetimas:Русский военный корабль, иди нахуй!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimą
o tiek akmenukai nebuvo sunumeruoti ? Man Kauno labiau patinka, gal kad tas "šleivai kreivai" yra savas.
- 1 patinka
Comment
-
ėjau aš ta Vilniaus g. savaitgalį iš kurios dar nepasitraukę darbininkai ir galutinis vaizdas dar matysis po kurio laiko, bet tikrai džiaugiausi lygiu grindiniu. Vieni sako, kad Laisvės al. daug lygesnė, kiti verkia, kad Laisvės al. tragiška ir ten plytelės iškilę 5 cm ir praeiti neįmanoma tai čia peikiantys įdomu ėję tomis gatvėmis???
Vilniaus g. dar kas 5 metrai supjaustė ir lieja silikona kaip kompensacines juostas:
Pavyzdžiui ėję kas nors pro privačių objektų šaligatvius, Magnum ar Arka, va ten tai nelygiai sudėtos plytelės ir suprantu jog tai padaryta specialiai, bet kažkaip netekę forume pastebėti kritikos
Atkarpa tarp abiejų sklypu pėstiesiems išvis skalda užpilta, ten neįgaliam ar tėvui su vežimėliui tikrai ne pyragai.
https://www.google.lt/maps/@54.89386...7i16384!8i8192
- 5 patinka
Comment
-
Na, palyginus su tuo, “kaip buvo” po 35 metų nuo paskutinio padarymo, tai žinoma, kad naujai padaryta yra lygiau, nes niekas neišmalta, neiškritę ir neiššokę.
Pakankamai lygu lakstyt paspirtukininkams, važiuot dviračiu. Dėl neįgaliųjų ir mamyčių su vežimėliais, nežinau. Mano manymu, neįgaliesiems nėra prasmės važiuoti tos gatvės viduriu. Pilna šulinių.
Man tai neramu dėl to, ką daugmaž sakė Karalius, ir ką mačiau pati. Vaizdelis visai ne toks, kaip evil nuotraukoje, juo labiau ne toks, kaip buvo demonstracinėje dalyje. Akmenys ne tik sudėti mažiau rūpestingai negu demonstracijai, bet ir užteplioti cementu, visi vienos – cemento – spalvos.
Kai tik ten praeinu, susinervinu, pamačiusi tuos tepliorius. Gal jie ten patys nesupranta, ką daro? Po kiekvieno menko lietučio matosi cementuoto vandens balos ir cemento košė nutekamuosiuose latakuose. Tas cementas tarp akmenų ir net tarp granito plytelių nepraleidžia vandens, todėl stovi balos. Anksčiau tarp akmenų buvo žemė, kuri dalį lietaus ramiai sugerdavo, o tarp trinkelių – irgi ne cementas.
Paskutinis taisė manometras; 2022.10.27, 11:48.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimąVilniaus g. rekonstrukcija sugalvota gerai tik išpildyta šiknarankių ataugomis yra toli nuo to kaip galėjo atrodyti. Man nesuprantama kodėl pas mus neįmanoma tiesiog padaryt gerai. Nereikia tam kažkokių stebuklingų technologijų, bet tiesiog nesigauna. Pavyzdžiui kaip turėjo atrodyti (Bruge, Belgija), viskas idealiai lygu:
Ir kaip atrodo Kauno variantas, šleivi tiek patys akmenys tiek jų sumetimas:
- 2 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąAkmenys ne tik sudėti mažiau rūpestingai negu demonstracijai, bet ir užteplioti cementu, visi vienos – cemento – spalvos.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Diskleimeris - Vilniaus g. po remonto dar nevaikščiojau, gyvai nemačiau. Bet informacija stebina. Įvairių trinkelių, akmenų ir pan. dangų tarpai niekada necementuojami/nebetonuojami. Negi Vilniaus g. projekto autoriai išrado dviratį?
Comment
Comment