Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Imlitex Holdings projektas "Arka"
Collapse
X
-
Parašė liux Rodyti pranešimąšiaip jau tragiškas tas pastatas, stiklo konteineris. Ne dėl to, kad stiklas. TiesiogKeliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
"beformė beprasmė ... kupeta". Na ir pasisakymas... Juk yra ir forma, ir prasmė. Normalus tas pastatas, aišku, gal šitoje vietoje ir geresnis galėjo stovėti, bet...Priprasim, kaip pripratom prie Arenos, ir bus viskas gerai. "beformė" chi, chi, chi...
jokio stiklo dekoro nesimato, efektas - sunki šlapia masė. Vien stiklo siūlės, per kurias nesužaidė tariamos ertmės, kurios, manyčiau, ir turėjo suteikti pastatui charakterį. Gal dar pastato atidengtas pagrindas pakeis jo dabartinį vaizdą, palengvins jį, o kol kas-liūdesys. Čia aš nuoširdžiai nusivylusi. Žalgirio arena man iš karto patiko, su tokiom medžiagom jai pavyko ir tinka ištirpti saloje. O va šitas kol kas primena ne modernų pastatą iš plakato, o šiukšlę.
Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimą
būtent, be formos, be idėjos. Einu pro ten vos ne kasdien, ir matyti tik toks pilkas niūrus vaizdas:
jokio stiklo dekoro nesimato, efektas - sunki šlapia masė. Vien stiklo siūlės, per kurias nesužaidė tariamos ertmės, kurios, manyčiau, ir turėjo suteikti pastatui charakterį. Gal dar pastato atidengtas pagrindas pakeis jo dabartinį vaizdą, palengvins jį, o kol kas-liūdesys. Čia aš nuoširdžiai nusivylusi. Žalgirio arena man iš karto patiko, su tokiom medžiagom jai pavyko ir tinka ištirpti saloje. O va šitas kol kas primena ne modernų pastatą iš plakato, o šiukšlę.
Comment
-
Parašė SaturnSkirtumas išvaizdos prasme, mano nuomone milžiniškas:
Sėsk, du. Daugiau taip nedaryk.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą
Tu tik ką palyginai su telefonu, pilką ir baisią dieną nupleškintą statybų fotografiją su profesionalia, apšviesto ir įrengto pastato fotografija, padaryta prie daugmaž tobulo apšvietimo.
Sėsk, du. Daugiau taip nedaryk.
Labai blogai su verslo centrų architektūra Kaune. Magnum bus turbūt pirmas tikrai gražus tokio tipo pastatas (tikiuosi), visi kiti vystomi projektai atrodo prastai ir pigiai lyginant su vizualiacijomis.
- 1 patinka
Comment
-
Tikrai, ko jūs prisiknisot prie nepabaigtos statybos? Kodėl puolamas nebaigtas pastatas? Vilniaus daugiabutis "Arfa" pradžioje buvo, oi, kaip bjauriai daugumos apspjaudytas žodžiais, o dabar jau išgirstu ir kitokių šūksnių, beje, visai priešingų. O čia pastatas, nenuluptom nuo langų plėvėm, be apšvietimo, dargi anot Magician, nupleškintas su telefonu ( čia gi įsižeidžiau - fotografuoju su Fujifilm Finepix HS 25 EXR ) ypač bjaurią apniukusią dieną ir jūs drįstate reikalauti, kad jau būtų viskas perfect?..Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš iš pradžių nesupratau, kad už antrą pasisakai. Man antras įsipaišytų labiau Savanorių pr. ar Pramonės pr., nusivilčiau jei vietoj arkos stovėtų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąTikrai, ko jūs prisiknisot prie nepabaigtos statybos? Kodėl puolamas nebaigtas pastatas? Vilniaus daugiabutis "Arfa" pradžioje buvo, oi, kaip bjauriai daugumos apspjaudytas žodžiais, o dabar jau išgirstu ir kitokių šūksnių, beje, visai priešingų. O čia pastatas, nenuluptom nuo langų plėvėm, be apšvietimo, dargi anot Magician, nupleškintas su telefonu ( čia gi įsižeidžiau - fotografuoju su Fujifilm Finepix HS 25 EXR ) ypač bjaurią apniukusią dieną ir jūs drįstate reikalauti, kad jau būtų viskas perfect?..Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Nors skaitau foruma jau gerokai virs 10 metu, taciau dar niekados nemaciau tokio nepertraukiamo verkimo del daugumos projektu... Vienam stiklas nepatinka, kitam nepatinka kad stiklo mazai. kitas negali ramiai miegoti nes vizualijoj truputi kitaip atrodo, butu galima vardinti ir vardini...
Siulau sukurti atskira tema verksniams, kaip kazkada seniau Silber gavo savo tema "Svedijos naujienos" (kol jos nebuvo dauguma forumo topicu buvo praktiskai apie Svedija ) )
O jeigu rimtai. tuos pacius metus sekiau visus Kauno projektus. Ir tik paskutiniu metu esu laimingas del savo mylimojo miesto, pagaliau jis auga, tvarkosi ir t.t.
Dziaugiuosi kiekvienu tvarkingu pastatu, ypac jeigu jo vietoj 10 metu nieko nebuvo, arba buvo tik griuvesiai.... Nelabai as suprantu ko jus tikities ir norit? Ar jus patys perkates pacias brangiausias prekes, pacius brangiausius rubus dedaties ant saves? Taip ir musu verslininkai daro pagal galimybes.I love INNUENDO!
- 11 patinka
Comment
Comment