Parašė elwwwis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
River Hall biurai
Collapse
X
-
Gal jau vėlu ir man akys nemato taip gerai, bet papasakokite, kuom jūsų akim šis projektas taip skiriasi nuo vizualizacijos? Ta prasme langai ir rėmai (kurių išdėstymas realybėj ir vizualizacijoj iš pirmo žvilgsnio labai panašus). Apšvietimas? Palauk, dar nebaigtas pastatas. Šviesos ir stalai viduj? Palaukit, kol įsikraustys nuomininkai.
Gal aš nematau kažko akivaizdaus ir bus paskui man gėda, kai kas nors parodys, bet bent dabar viskas su juo ok, mano akimis. Atrodo nei per daug gražiai, nei per daug baisiai, normaliai taip.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąGal jau vėlu ir man akys nemato taip gerai, bet papasakokite, kuom jūsų akim šis projektas taip skiriasi nuo vizualizacijos? Ta prasme langai ir rėmai (kurių išdėstymas realybėj ir vizualizacijoj iš pirmo žvilgsnio labai panašus). Apšvietimas? Palauk, dar nebaigtas pastatas. Šviesos ir stalai viduj? Palaukit, kol įsikraustys nuomininkai.
Gal aš nematau kažko akivaizdaus ir bus paskui man gėda, kai kas nors parodys, bet bent dabar viskas su juo ok, mano akimis. Atrodo nei per daug gražiai, nei per daug baisiai, normaliai taip.
- 2 patinka
Comment
-
Man dar šitos išsikišusios skardos baisiai ir pigiai, lyginant su vizualizacija, atrodo:
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO jum geriau kaip ikea baldai? Atrodo graziai, bet po dvieju savaiciu suluzta?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
Dabar Prismos tas pastatas pervardintas į River Mall, žmonių savaitgalį tai labai daug buvo, nu aišku, maximos, topo centro atidarymai. Labai jauki Maxima. Manau, dabar ta vieta tikrai atsigaus, ofisiukai aplinkui. Supratau jūsų москвичка sarkazmą, Lidl'as bet kuriuo atveju geriau, negu Undinė.
P.S. Manau, kad dėl parkavimo bus didelė problema ten.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąDabar Prismos tas pastatas pervardintas į River Mall, žmonių savaitgalį tai labai daug buvo, nu aišku, maximos, topo centro atidarymai. Labai jauki Maxima. Manau, dabar ta vieta tikrai atsigaus, ofisiukai aplinkui. Supratau jūsų москвичка sarkazmą, Lidl'as bet kuriuo atveju geriau, negu Undinė.
P.S. Manau, kad dėl parkavimo bus didelė problema ten.
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąTikiuosi nebus taip, kaip Jonavos g. gale, kad visa pirma juosta abiejomis kryptimis bus pristatyta automobilių.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPrimena juodus kanistrus:
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimąKokius dar kanistrus. Streamline moderne.
Comment
Comment