Parašė suoliuojantis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] SBA vystomas 16.000 kv. m. biurų pastatas Jonavos g. 7
Collapse
X
-
https://www.delfi.lt/bustas/interjer...82261#cxrecs_s
Šalia „Kauno doko“ plauks konferencijų salė
„Kauno doko“ išorėje dominuoja natūralios medžiagos ir spalvos. Mediniai elementai įkvėpti senovės laikų laivo linkių, o sendinto vario elementais įrėmintos pastato arkos tarsi atkartoja upės bangas ar primena vėjo įtemptas bures.Keliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Kitą kartą "Kauno dokas" apims lygiai tiek, kiek dabar apėmė mano fotikas.
Nes tolumoje matosi tvora, kuri nesenai juosė "Doko" jau esamo pastato statybvietę
Pastatas turi savo vardą
Ir didelę automobilių stovėjimo aikštelę. Prie Neries išnyko dauguma medžių, bet pavasarį lakštingalos, manau, čia užsuks...
Keliauju per Lietuvą
- 13 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąKitą kartą "Kauno dokas" apims lygiai tiek, kiek dabar apėmė mano fotikas.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąTai vat ir įdomu, kiek dar plėsis. Gal tiek gavo užsakymų, kad dvi sekcijas dar klijuos
Comment
-
Gal kas atkreipėt dėmesį? Vakar vakare pravažiuojant pastebėjau aptvertą teritoriją gale - ar ji ten likusi su vagonėliais ir medžiagom nuo statybų ar aptverta naujai tęsiniui? Man rodos jau buvo viską nuardę.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąGal kas atkreipėt dėmesį? Vakar vakare pravažiuojant pastebėjau aptvertą teritoriją gale - ar ji ten likusi su vagonėliais ir medžiagom nuo statybų ar aptverta naujai tęsiniui? Man rodos jau buvo viską nuardę.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Gal likusią paskutinę "bangą" dar medžiu aptaisys, o gal ir mažas ofisiukas šalia išdygs, nors abejoju.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Koks mažas abejotinas ofisiukas? Kadangi jau seniai čia rašyta apie 5500 m2 pratęsimą tai ar tu to neskaitei, ar čia apie dar kažkokį papildomą ofisiuką neskaitant tų 5500 kalbi?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGalėjo ir paskutinę bangą aptraukti skarda. Dabar nėra testinumo, o tai rėžia akį.
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimą
Tai ten bus dar dalis statoma, todėl kolkas palikta taip.
Comment
Comment