Gal aplamai tą istorinį bokštelį reikėtų perkelti į kitą Kauno vietą,kad nebegadintų pagerinto vaizdo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Bokštas" - gyvenamas namas Kęstučio g./Kanto g. Kaune
Collapse
X
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąGal aplamai tą istorinį bokštelį reikėtų perkelti į kitą Kauno vietą,kad nebegadintų pagerinto vaizdo?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Laukiu vaizdinės medžiagos, nes gyvai neturėjau progos apžiūrėt jau gerą mėnesį Iš anksto ačiūMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Modernu - vemt verčia... Imu rimtai galvoti, kad esu senamadiškaswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąModernu - vemt verčia... Imu rimtai galvoti, kad esu senamadiškas
Iš tos serijos - "Nepirk dėžutės - pirka būstą" ar panašiai...
Comment
-
Ačiū daktaras Bet tiesą sakant grotuotoji pusė nuvylė Na dar gyvai pabaigtą reikės pamatyt, gal čia tik pirmas įspūdisMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąLabai primena daugiaaukštį garažą,ypač paskutinė nuotrauka .www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTai kad kažin ar liks tie sukryžiuoti metaliniai rėmai. Čia tik laikinai... Ar ne?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNe Juk vizualizacijoje jie buvo.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Puikiai !
Ta virsutine dalis puikiai isilieja i konteksta.
Stiklo atspalvis ir tvarkingas matiskumas isilieja i dangaus spalva ir nebeatrodo sitas monstras toks aukstas.
Duok dieve padarys pilna apsvietima. Bus nerealus vaizdas is muzikinio teatro kiemelio. Bokstelis atsispindes toje istrizoje stiklo plokstumoje ! super
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimą
na, mano nuomone jau netgi kontekstualesnis būtų "dangoraižis": nedidelių plano gabaritų iki 14 aukštų aukštuminis, su 3-4 aukštų žemutine dalim pagal gatvės perimetrą. būtų tada bent du tikrai bokštai: senas ir naujas.
o ką jei būtų bokštas šiam kadre tiesiai gatvės gale ant ašiesPaskutinis taisė toshas; 2007.02.22, 14:51.
Comment
Comment