Parašė Dzipas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Bokštas" - gyvenamas namas Kęstučio g./Kanto g. Kaune
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Nesiūlau nieko mažinti.Paprasčiausiai tas naujas tūris galėjo būti suskaidytas skirtingo aukščio dalimis ir ne taip grubiai prisijungti prie esamo užstatymo.O sprendžiant pagal į gatvę išlindusias perdangas,naujajam namui gal reikėtų dar ir esamą gatvę pasiaurinti?O gal dar paaukštinti berods už jo esantį istorinį bokštelį?
Comment
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąNesiūlau nieko mažinti.Paprasčiausiai tas naujas tūris galėjo būti suskaidytas skirtingo aukščio dalimis ir ne taip grubiai prisijungti prie esamo užstatymo.O sprendžiant pagal į gatvę išlindusias perdangas,naujajam namui gal reikėtų dar ir esamą gatvę pasiaurinti?O gal dar paaukštinti berods už jo esantį istorinį bokštelį?
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąNe vienu, o visais trimis Ir tai nebūtų blogiausias sprendimas, nes dabar labai jau aukščiai kontrastuoja....
4, 5 ir 6a tokius kaip 7 ir 8, deja tokie priesgaisriniai reikalavimai. O gretimas namas - deja ne mūsų.
Comment
-
Parašė neko Rodyti pranešimąpasirodo, yra dar žmonių su sveiku protu, galvojančių apie kontekstą
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąLiftas buvo žadėtas Karaliaus pr. pastatytam naujam name tam, ti nežinia ar įrengė
2 aukstus. Ivaziavimas is kestucio gatves, isvaziavimas i kanto gatve.
Comment
-
Parašė Zygis77 Rodyti pranešimąMusu pastate numatyta apie 100 vietu pozeminis parkingas per
2 aukstus. Ivaziavimas is kestucio gatves, isvaziavimas i kanto gatve.
Comment
-
Butų kainos užsieniečiams ir pasiturintiems lietuviukams.... Tikrai neeiliniui Lietuviui kaip man
Šiaip pats namas manau bus tikrai gražus. Man jis nepasirodė per didelis, net atvirkščiai galėjo būti dar pora aukštų didesnis... Čia tik mano nuomonė, kiti aišku manys, kad galejo būti per du aukštus mažesnis ir pan...
Zygi77 ar tie metaliniai strypai (nežinau kaip išsireikšti kitaip apie fasadą) bus? Iš kokios medžiagos ir kaip jie būtų valomi?
Beje mačiau, kad naktimis kažkas šiame name dirba, arba bent atveža prekes...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąButų kainos užsieniečiams ir pasiturintiems lietuviukams.... Tikrai neeiliniui Lietuviui kaip man
Šiaip pats namas manau bus tikrai gražus. Man jis nepasirodė per didelis, net atvirkščiai galėjo būti dar pora aukštų didesnis... Čia tik mano nuomonė, kiti aišku manys, kad galejo būti per du aukštus mažesnis ir pan...
Zygi77 ar tie metaliniai strypai (nežinau kaip išsireikšti kitaip apie fasadą) bus? Iš kokios medžiagos ir kaip jie būtų valomi?
Beje mačiau, kad naktimis kažkas šiame name dirba, arba bent atveža prekes...
va tas mane ir nervina labiausiai kad giriasi, kokį grąžų, ir visiems neįkandamą pastatą pastatė.
Jei žinočiau, kad niekada neįpirksiu bilietų į areną, tai man ji būtų visai neįdomi.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąva tas mane ir nervina labiausiai kad giriasi, kokį grąžų, ir visiems neįkandamą pastatą pastatė.
Jei žinočiau, kad niekada neįpirksiu bilietų į areną, tai man ji būtų visai neįdomi.
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąAtgal į SSRS?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąPanašiai. Tik tiek, kad esant reikalui galima į UK išvažiuoti ir užsidirbti.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąButų kainos užsieniečiams ir pasiturintiems lietuviukams.... Tikrai neeiliniui Lietuviui kaip man
Beje mačiau, kad naktimis kažkas šiame name dirba, arba bent atveža prekes...
Comment
-
Parašė Zygis77 Rodyti pranešimąMetaliniai strypai jau pradedami montuoti. Tie metaliniai strypai - aliuminio profiliai, tam tikras tinklas, apdengsiantis visa pastata. Tinklas gaminamas is aukstos kokybes aliuminio, bei bus nudazytas tamsia spalva - antracito atspalvis.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąo butai normaliom kainom? ar kaip visur?
Comment
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąGal be grotų būtų pigiau?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment