Sutinku. Logiskai ismastyta. Tegu visi kritikai persimeta kritikuoti pastato kaimynų . Duokim ramiai pasistatyti, o tada pulsim kritikuoti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Bokštas" - gyvenamas namas Kęstučio g./Kanto g. Kaune
Collapse
X
-
Tai, kad čia ir kiekvieno žmogaus skonis išsiskiria... Man pavyzdžiui jis ten puikiai "limpa"Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Visiskai sutinku. Limpa ir lips toliau. Kai bus pilna apdaila manau dar ispudingiau atrodys. Be to pastatas yra gatviu sankirtoje, tad ji issiskirs is nykiu kaimynu. Man kontrastai visados yra pagarboj.
Ypac gerai turetu atrodyti is tos vietos kur liutass megsta fotkinti (nuo K. Mindaugo pr.)
Gaila kad eismas ten viepusis ir nuo sio pastato ..Te visad šviečia saulė...
Comment
-
Statybininkai moka baudas ir dirba naktimis
I.Kanto ir Kęstučio gatvių gyventojai naktį iš pirmadienio į antradienį negalėjo ramiai miegoti dėl šalia dirbusių statybininkų ir sunkiosios technikos keliamo triukšmo. Minėtų gatvių sankryžoje pastatą statanti AB “Panevėžio statybos trestas” (PST), anot gyventojų, dirbo iki pusės penkių ryto.
Comment
-
Apsilankiau šiandien ir čia dar kartelį sorry už kokybę
Jau beveik iki pat viršaus sudėti langų ir durų rėmai, atvežta šiltinimui stiklo vata.
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Jeigu ten nebūtų to bokštelio, tai pastatas visai nieko paišytusi į kontekstą. Žinoma keletų aukštų reikėtų numesti. Deja kiek įsivaizduoju tas bokštelis "turėjo kažkada" (bent jau taip numatyta mūsų įstatymuos) apsaugos nuo fizinio poveikio zoną. O tai reiškia, kad ten jokios statybos negali vykti. Normaliai KVAD'as "varo" Kaune, kad leido statyti tame sklype.Architektas - ne žmogus
Comment
Comment