Gerai įvardino Vytauc,Kaune auga tikras piktšašis.Taip nesuvokti konteksto gali tik tikras neįgalusis architektūroje.
Na toji mano replika buvo skirta Taline esančiam pastatui. Šio statinio (kauniškio) atžvilgiu nesu taip pesimistiškai nusiteikęs palūkėsim- pamatysim.
Mane neramina tik 2 dalykai:
1) kad jis nedominuotų senamiesčio dangoskyroj;
2) kad visiškai neužgožtų miesto sienos su bokšteliu.
iš kur jūs žinote, kad čia statomas gyvenamas namas? kiek girdėjau, tai statomas viešbutis, negi planai pasikeitę?
Čia viešbutį norėjo statyti prieš tai, pamatai jau buvo. Atėjo nauji šeimininkai su naujais planais
P.S. ištrauka iš straipsnio esančio pirmoje šios temos žinutėje
...Iš viso čia suprojektuota 50 apartamentinių butų, paaukštintomis lubomis. Pastato antstate butai bus įrengti per du aukštus, klientų pageidavimu čia bus galima įrengti žiemos sodus, baseinėlius...
Dėl to bokštelio užgožimo tai ką aš žinau. Anksčiau ta siena apleista stovėjo ir nei ji kam rūpėjo nei ką. O dabar sugalvojo kažką statyt tai labai svarbus objektas pasidarė
O dėl senamiesčio dangoskyros - kad visai tolokai tas pastatas nuo Senamiesčio bokštų randasi.
tada tikrai butai bus... įdomu kiek aukštų... jei tik trys ar keturi, tai dar nieko... šiaip gatvė tai labai apleista... tokia būtų simpatiška jei namai būtų renovuoti..
Comment