aaa, aisq tai nuo apzvalgos turbut nesikeis vaizdas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Bokštas" - gyvenamas namas Kęstučio g./Kanto g. Kaune
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė SkeiTeriSIr nuo apžvalgos aikštelės neblogai išsiskirs, tik tai, kad nuo ten neturėtų užgošt Prisikėlimo bažnyčios.
Ir išvis nelabai suprantu kaip galėjo leisti statyti tokioj vietoj tokio aukščio pastatą.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Tai čia dar beveik pats senamiestis.
O jeigu arčiau Čiurlionio tilto - tai pats tas. Vietoj Pergalės koncerno kažkada buvo kalbama, kad statys savivaldybės dangoraižį, vietoj Respublikos viešbučio irgi. Taip pat tie šešiolikaaukščiai pastatai Sanito teritorijoj. Tikiuosi toj pusėj stipriai nenužemins aukšingumo.
Comment
-
Taaaip, sprendziant pagal nesanciu konstrukciju issidestyma tikrai turetu but musu miestelio paziba. Is balkonu butu galima pamojuot miesto valdziai. O tas raudonu plytu nevykelis bokstelis turetu gerai isikomponuot oranzerijoje. Gal zinot ka zada ponas verslininkas apgyvendint bokstelyje. Manau akvariumui jis nelabai tktu. ...gal bezdziones? Taaaip, ir as vis laukiu nesulaukiu kada gi ji pastatys. Be jo gi toks nykus musu miesto centras, ane?
Comment
-
Parašė unescoSorry, bet mano pateikti teiginiai su klaustukais!
As suprantu, kad cia diskusiju tinklapis!?
Manau kai mieste dirba lygiai tokie pat pesimistai architektai, kurie apart savo "gerų", "super" darbų nemato nieko gero, dėl to miestas ir trypčioja vietoje... Bet čia tik diskusijų klausimas
Comment
-
Parašė DzipasTaip, diskusijų. Ir mum tikrai trūko vien kritiškai mastančio žmogaus, nes kiek unesco postų paskaičiau, nelabai radau ką nors optimistiško.
Manau kai mieste dirba lygiai tokie pat pesimistai architektai, kurie apart savo "gerų", "super" darbų nemato nieko gero, dėl to miestas ir trypčioja vietoje... Bet čia tik diskusijų klausimas
Comment
Comment