Per 3 dienas nuo pastarojo update'o daugmaž pabaigė 7 aukštą tiesą sakant šiandien labai nustebau... Nebuvau matęs šio pastato geras 2-3 savaites o kai šiandien pamačiau pasijautau šalia labai mažas ko ankščiau nejutau dar
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Bokštas" - gyvenamas namas Kęstučio g./Kanto g. Kaune
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
o man kuo toliau tuo labiau jis ten tinkaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Zinot, sito pastato entuziastai... as paprastai esu optimistas, bet irgi su baime ziuriu kaip jis auga. Net jei pats namas bus kokybiskas, jis savo turiu uzgos ne tik ta naslaiteli boksteli, bet ir pati muzikini teatra ir jo aikste Dabar teatras yra pargindinis tos erdves akcentas, ir viskas atrodo simetriskai ir jaukiai. O kai pastatys ta desimtauksti, bijau, kad aplinine erdve bus sudarkyta.
Comment
-
Parašė TKOZinot, sito pastato entuziastai... as paprastai esu optimistas, bet irgi su baime ziuriu kaip jis auga. Net jei pats namas bus kokybiskas, jis savo turiu uzgos ne tik ta naslaiteli boksteli, bet ir pati muzikini teatra ir jo aikste Dabar teatras yra pargindinis tos erdves akcentas, ir viskas atrodo simetriskai ir jaukiai. O kai pastatys ta desimtauksti, bijau, kad aplinine erdve bus sudarkyta.
Man dėl to irgi baugu... tas bokštas ir sienos dalis ir taip jau visų užmirštas, na tikėkimės jį išryškins tas pastatas. Bet nzn, nzn, skeptiškai vertinu šį projektą. Jis vis stiebias, stiebias į viršų, kada sustos?
Comment
-
Nematęs galutinio rezultato gyvai, nešnekėk pačiam taip atrodė iš pradžių net ir šalia stovint, tačiau su kiekvienu aukštu kai atsiduriu šalia jo jis vis geriau žiūrisMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment