Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"SBA" gyvenamasis ir verslo rajonas H. Ir O. Minkovskių g.
Collapse
X
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąJo, pavadinimas kvartalo ne kažką.
Comment
-
Viskas tvarkoje su tuo pavadinimu. Jeigu kažkas jaučia kažkokius kompleksus dėl lietuviškų kaimų pavadinimų, tai čia jau yra jų asmeninės problemos. Visi lietuviai dar visai neseniai buvo dideli kaimiečiai, tai yra mūsų identiteto dalis. Man daug svarbiau, kad projektas būtų išvystytas pagal pasaulinio lygio standartus
- 9 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimą
Tai savivaldybė, Kauno dienos, Kas vyksta Kaune pasidalino per fb ir visokios Feisbuko bobulytės pasiilgusios gimtojo kaimo, Nerimdaičių, Žygaičių ir Paulaičių subalsavo už Nemunaičius
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąViskas tvarkoje su tuo pavadinimu. Jeigu kažkas jaučia kažkokius kompleksus dėl lietuviškų kaimų pavadinimų, tai čia jau yra jų asmeninės problemos. Visi lietuviai dar visai neseniai buvo dideli kaimiečiai, tai yra mūsų identiteto dalis. Man daug svarbiau, kad projektas būtų išvystytas pagal pasaulinio lygio standartusParašė Gator Rodyti pranešimą
Jo, kiečiau butu koks River town ar Neman city.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimą
Aš nesiūlau kažkokio "newtown'o" arba "workland'o" (laisvės al. toks yra). Tiesiog manau, kad toks ilgas, nepatogus, provincinis pavadinimas netinka didmiesčio naujam rajonui. Manau Nemupiai buvo labai paprastas ir modernus. Aš visiškai už Lietuviškus pavadinimus.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTiek ''Nemunaičiai'', tiek ''Nemupiai'' nėra nei per ilgi, nei provinciniai pavadinimai. Tiesa, Kaunas nėra didmiestis, o gal netgi labiau provincija, žiūrint kokiam kontekste žiūrėsime
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTiek ''Nemunaičiai'', tiek ''Nemupiai'' nėra nei per ilgi, nei provinciniai pavadinimai. Tiesa, Kaunas nėra didmiestis, o gal netgi labiau provincija, žiūrint kokiam kontekste žiūrėsime
Carinės Rusijos kontekste buvo provincija.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPavadinimas visai normalus. palyginkite su kokiu nors "Zverynas", "Eiguliai", "Karkazai" ir panasiai
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Žiūrime Lietuvos kontekste, kuriame yra 5 didmiesčiai.
Carinės Rusijos kontekste buvo provincija.
Comment
Comment