Parašė Julijus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno sporto halės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
.... kodėl nebuvo galima atkurti trikampės formos stoglangių, kokie buvo Rozenbliumo suprojektuoti?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNe kažką šiaip... atrodo galėjo panaudot kokį medį fasado apdailoje ar corten stiliaus metalą.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąKad bus tamsi arena, tai net neabejojau, nes pas mus, lietuvius, kažkaip tas tamsumas traukia. Man patinka ispanu arenos, kai daugiau šviesos ir matosi visos tribūnos per tv. Kita vertus, turėsime nebloga dar viena sporto bazę.Paskutinis taisė mindau; 2020.12.18, 20:46.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąKad bus tamsi arena, tai net neabejojau, nes pas mus, lietuvius, kažkaip tas tamsumas traukia. Man patinka ispanu arenos, kai daugiau šviesos ir matosi visos tribūnos per tv. Kita vertus, turėsime nebloga dar viena sporto bazę.
- 8 patinka
Comment
-
Nu,čia skonio reikalas turbūt. Dėl
apšvietėju problemu ruošiant renginį man mažiausiai rūpi, bet kažkodėl ne tik ispanai, bet ir fiba tarptautiniai čempai vyksta šviesiose tribūnose. Ir ne tik- olimpinėse arenose taip pat išlaikomas standartas. Tiesiog tai mada. Pas mus madingas tamsumas, nes tai ale cool.
Comment
Comment