Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Mokslo muziejus Nemuno saloje
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąKitas žingsnis bus palaipsniui pradėti griauti visus Kaune stovinčius pastatus. Nes, jomajo, užgožia gražią gamtąРусский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė insideout Rodyti pranešimąJeigu visur bus gamta, tai kur bus miestas?! Reikejo Vilniuje statyti, tikrai kažka geresnio išrinktu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo kai prades raustis po zeme, nepasieks Nemuno vandens? Juk sala.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė insideout Rodyti pranešimąReikejo Vilniuje statyti, tikrai kažka geresnio išrinktu.
Comment
-
Raskite 10 skirtumų
Projektas taikytas Peru, tai tik dar įdomiau bus kaip su lietuviškomis oro sąlygomis.
http://www.archdaily.pe/pe/791074/bu...e-de-lima-maliPaskutinis taisė kostasas; 2016.10.04, 00:49.
Comment
-
Mane vieną (ne nu negali būti, kad tik mane vieną?) trikdo dėl sausos estetikos vizualizacijose visiškai ignoruojami saugumo elementai? Vataf4k blyn, atviras stogas su žole, ar va toks va kabantis stogas bent dviejų aukštų lygyje yra nerealus ir įgyvendinimo negalintis susilaukti dalykas. 100% tokius daiktus vienaip ar kitaip reikės dengti ir visur aplinkui dėti tvoras arba žiauriai riboti priėjimą, nes net nereikės laukti kol kažkas tvosis ant žemės - tokio daikto niekas net nepriims naudojimui.Paskutinis taisė Magician; 2016.10.04, 03:50. Priežastis: Pasirodo, čia net nebūtinai priežastį reikia įrašyti, galiu grynai beleką.
Comment
-
Visi jūs čia diskutuojate mažareikšmes technines detales. Ir stogus, ir plotus, ir tinkamą hidroizoliaciją šiai dienai padaryti yra vieni juokai. Kad ir tiesiai po Nemunu tas muziejus galėtų būti. Didesnė yra kita yda: paprastai tokie muziejai yra kaip šiuolaikinės katedros - su daug erdvės, daug šviesos. Didybė žmones žavi ir traukia. O požeminiame garaže to niekaip neišgausi..
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTokia ir komisija,kad neįvertina klimato sąlygų,kaip pvz bus žiemą su atviru stogu ir įėjim,o ir ar nebus per dideli kaštai norint įrengti 13m.po žeme? Laikykit mane pesimistu,bet manau,kad šis projektas nebus įgyvendintas, perleis antrai arba trečiai vietai.
Maniau, kad praėjus kiek laiko laimėtojų idėja apsitrins galvoje ir taip nebepjaus, bet kažkaip nifiga. Vis tiek atrodo neracionalu, lėkšta (net ir su tuo kampu stovinčiu bliūdu), per daug prisitaikėliška ir paslėpta, neįsimintina ir neturi visiško jokio landmark'o jausmo.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąO dar sake, kad atsizvelgs i balsuotoju nuomone WTF content is over the roof
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPažiūrėjus tai tas projektas išvis balsų ant vienos rankos pirštų surinko
Comment
-
Parašė Emigraves Rodyti pranešimąVisi jūs čia diskutuojate mažareikšmes technines detales. Ir stogus, ir plotus, ir tinkamą hidroizoliaciją šiai dienai padaryti yra vieni juokai. Kad ir tiesiai po Nemunu tas muziejus galėtų būti. ...
Comment
-
Parašė ernestas Rodyti pranešimąNa kam tu juos išvaikei? Aš buvau pasiruošęs popkornų, kolos. Buvo jau beveik juokinga.
http://sa.lt/architektas-l-tuleikis-...ryskia-ateiti/
Comment
Comment