Parašė ernissss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Mokslo muziejus Nemuno saloje
Collapse
X
-
Akropolio ten galėtų ir nebūti, bet Žalgirio arena saloje vis dėlto labai gerai, niekada neatkreipdavau dėmesio į tą Nemuno salą ir niekada nebuvau buvęs joje, bet urbanizuota sala traukia. Buvau šimtus kartų tenai nuo arenos pasatymo. Mokslo centras sutrauks didesnius žmonių srautus į Nemuno salą. Be abejo būtų labai gerai, kad su šituo projektu padarytų ir pėsčiųjų tiltą į kitą Nemuno pusę.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąSakykit ką norit, bet kai aš pamačiau pirmą kartą gyvai Akropolį ir Areną, tai pasijutau tarsi ne Lietuvoje, o kokioje Pietų Korėjoje ar Singapūre. Rimtai. Visiškai puikiai urbanizuota krantinė ir salos dalis!
P.S. Mačiau tamsiu paros metu - buvau atvažiavęs į koncertą.
Comment
-
Daugiau informacijos apie architekūrinį konkursą:
http://pilotas.lt/index.php/lt/pozic...onkursą-kaune
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDaugiau informacijos apie architekūrinį konkursą:
http://pilotas.lt/index.php/lt/pozic...onkursą-kaune
Comment
-
Parašė Efka_01 Rodyti pranešimąPamačius iliustracijas straipsnio apačioje net negera pasidarė. Iš kur tas "neužbaigtalizmo" judėjimas Kaune? Interjeras atrodo visiškai nesutvarkytas, jokios vidaus apdailos. Man net būtų gėdą užsienio svečius į tokį pastatą vestis. Ir aš kalbu ne tik apie Žalgirio arena, bet ir kitus "naujus" statinius, tokius kaip LSMU farmacijos fakultetas ar KTU "Santakos" slėnis. Ta pati situacija. O ką jau kalbėti apie dažnėjanti keistą sprendimą panaudoti "surudijusį metalą" eksterjere. Nu man asmeniškai tai kosmosas kažkoks. Tikiuosi (kad ir naiviai) tokių "prikolų" nematyt Mokslo salos muziejuje.
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Words in English always mean something...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Dekoratyvinis betonas arba kaip tik - atidengtas statybinis - yra puikus interjero sprendimas.
Comment
-
Parašė Kavasiakas Rodyti pranešimąČia ironija?
Paradoksas, bet Kaune viskas kas labiau išskirtinesnio sulaukia neigiamų įvertinimų. Kaip provincijoj
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąParadoksas, bet Kaune viskas kas labiau išskirtinesnio sulaukia neigiamų įvertinimų. Kaip provincijoj
Comment
-
Parašė Efka_01 Rodyti pranešimąPamačius iliustracijas straipsnio apačioje net negera pasidarė. Iš kur tas "neužbaigtalizmo" judėjimas Kaune? Interjeras atrodo visiškai nesutvarkytas, jokios vidaus apdailos. Man net būtų gėdą užsienio svečius į tokį pastatą vestis. Ir aš kalbu ne tik apie Žalgirio arena, bet ir kitus "naujus" statinius, tokius kaip LSMU farmacijos fakultetas ar KTU "Santakos" slėnis. Ta pati situacija. O ką jau kalbėti apie dažnėjanti keistą sprendimą panaudoti "surudijusį metalą" eksterjere. Nu man asmeniškai tai kosmosas kažkoks. Tikiuosi (kad ir naiviai) tokių "prikolų" nematyt Mokslo salos muziejuje.
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Comment
Comment