Parašė ernissss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir parkai Kaune
Collapse
X
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąNeprisikabinau nė prie vieno. Mėgstu fotografuoti naujas Kauno statybas, jas čia ir keliu. Dažniausiai kabinasi prie manęs, ir gana įžūliai, dažniausiai tujinasi arba siūlo paravėti Kauno pievas. O aš jau metuose, ne taip lengva atsitūpti...
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąNeprisikabinau nė prie vieno. Mėgstu fotografuoti naujas Kauno statybas, jas čia ir keliu..
P.S. patikslinu, jeigu kas nesuprato - aš iš Kauno, kuris norėčiau, kad būtų vieningas, bet ne iš "Vieningo Kauno".
- 6 patinka
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimąPalapinę miesto sode pagaliau nuvertė, pasimatė fontano kontūrai.
Tai kaip suprantu forma bemaž nesikeičia, tik gylis koreguotas.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
- 3 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Radau ir gamintojo brošiūrą: https://www.velvemst.lt/lt/katalogai...download&id=54
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Draarvys Rodyti pranešimąSporto g.
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą
Nezinau, nezinau...man asmeniskai labai nykiai atrodo. Kaip kokia nauja statybviete - zeme sulyginta, paruosta statyboms.
Comment
-
Parašė Draarvys Rodyti pranešimą
O ko būtent jūs pageidautumet iš Sporto gatvės? Nes jį dar nebaigta ir ko gero po galutinio užbaigimo atrodys gerokai geriau?
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
Teko eiti tuo grindiniu, vaizdas liūdnas, nes sudėtingų formų trinkelės suguldytos nelygiai. Jeigu nenumatytas papildomas šlifavimas, rezultatas bus prastas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTikrai nykuma,nes Autokausta daro.. Garantuoju nebus nei gelynu,kurie pagyvintu vaizda,nei zadetu LED juostu.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTikrai nykuma,nes Autokausta daro.. Garantuoju nebus nei gelynu,kurie pagyvintu vaizda,nei zadetu LED juostu.
- 4 patinka
Comment
Comment