Na, jei nekreipsim dėmesio į statybos terminus, tai apžvalgos aikštelė turbūt gražiausiai (ir kokybiškiausiai?) sutvarkyti viešoji erdvė visame Kaune šios mero, man patinka.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir parkai Kaune
Collapse
X
-
Parašė Pensininkas Rodyti pranešimąO turėklų nebus?.. Man iškart panika, kai pagalvoju apie savo snarglių ir jo savisaugos trūkumą. Iškart norisi aplenkti šią vietą labai plačiu lanku...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Pensininkas Rodyti pranešimąO turėklų nebus?.. Man iškart panika, kai pagalvoju apie savo snarglių ir jo savisaugos trūkumą. Iškart norisi aplenkti šią vietą labai plačiu lanku...
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Pensininkas Rodyti pranešimąO turėklų nebus?.. Man iškart panika, kai pagalvoju apie savo snarglių ir jo savisaugos trūkumą. Iškart norisi aplenkti šią vietą labai plačiu lanku...AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąApsvietimas projekte planuotas?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąUi, visa krantinė bus asfaltuota? Ar gal ant viršaus dės kokias trinkeles?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimą
Bet man kažkodėl su tom trinkelėm sugadino visą bendrą vaizdą, galėjo padaryti kad ir žvyro takus, būtų labiau derėję prie konteksto, pačio parko, o čia dabar ant plyno cemento šventovė stovi...tikrai jau pinigų pagailėjo....Ir priedo man dar visiškai nesiderina tas batutas ar kažkas, geriau jau būtų įrengę fontaną, kas taipogi labiau derėtų prie rytietiškos tradicijos (čia tiems, kas daugiau pasiskaitę apie senąją rytų architektūrą).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
Tamsta gal Tadžmahalo norit?,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Trimitas Rodyti pranešimąAsfaltuoja Nemuno krantinę. Lauksim apšvietimo ir dar būtų gerai į šlaitą įmontuoti suoliukai. Galėtų nebūti apsauginių turėklų.
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
o neturėjo būti betonuojama? Kiek pamenu turėjo būti betonas, nes jis geriau atlaiko ledonešius ir potvynius. Ar taip atpigino projektą kur pinigus skyrė krantinės tvirtinimui?
Comment
Comment