Paguglinus parko rekonstrukcija net matau, kad buvo pirkirmai šią vasarą. Citify netyčia aptikau štai ką https://citify.eu/santakos-parkas/
Pirkimai vyko vasarą kas mėnesį, turbūt vis nerasdavo nieko? Tačiau nuo paskutinio praėjo jau du mėnesiai, tai galbūt pasisekė ir jau bus kažkas. Atleiskit, neužsiimu viešaisiais pirkimais, tai nelabai įsivaizduoju ar teisingas spėjimas ir ar įmanoma rast daugiau informacijos.
Teismas sprendė, kad byloje nėra duomenų, kad skubiai neatlikus darbų, kiltų akivaizdi ir neištaisoma žala, susijusi su viešuoju interesu“, – VŽ sakė Milda Bučnytė, Kauno apygardos teismo pirmininko padėjėja.
Stadiono darbų pabaiga dar vis tiek negreitai O HSC Baltic skundžia, kodėl nugalėtoja pri[pažinta Autokausta. Daugiau detalių nėra
kodėl? man jau buvo matyti seniai, kad bus suoliukai-pilna tokių aikštelių padaryta, dabar jos visos pilnos suoliukų- kad stebėti Mokslo muziejaus mėnulį
kodėl? man jau buvo matyti seniai, kad bus suoliukai-pilna tokių aikštelių padaryta, dabar jos visos pilnos suoliukų- kad stebėti Mokslo muziejaus mėnulį
Na su tokia suoliukų ir šiūkšlinės kompozicija tai nelabai norėsis ten prisėst.
Kad ant priekinio suolo atsisėstum reikia laipiot ant žolės, o ant kito prisėdus tas mėnulis matysis šiūkšlinės fone.
Pati aikštelės ideja gal ir gera, bet išpildyta tai tragiškai.
visa pakrantė apstatyta suoliukais, stebim upę. Man patiko vaizdas.
O tik man atrodo kad bus nejauku sedeti kai grinai uz nugaros vaiksto zmones, vaziuoja masinos? Gal buvo galima bent kaskokiais krumais atskirti nuo pesciuju takelio/gatves...
O tik man atrodo kad bus nejauku sedeti kai grinai uz nugaros vaiksto zmones, vaziuoja masinos? Gal buvo galima bent kaskokiais krumais atskirti nuo pesciuju takelio/gatves...
tikrai siek tiek juokinga bet ideja gera...
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment