Parašė VNS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbutis Maironio g. 19
Collapse
X
-
Tai gal dar spalva nebaigta čia? Vizualizacijose puiki spalva rusva/bordo ar kažkas tokio, daugmaž priderinta prie banko pastato.
Būtų rimtas spjūvis ir vienareiškmiškai negražiau padaryt jį pilką.
Tada jau rimtai apie natkevičiaus psichologines problemas galima būtų pradėti kalbėti, nes kitur pilka dar gerai, bet šiuo atveju tai rimtas suprastėjimas nuo vizualizacijos spalvos,
Comment
-
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąGator, man irgi buvo panašu į rusvą liux nuotraukoje. O Missoni nuotraukoje akivaizdu, kad brutalizmo pilka.
Comment
-
-
Gal dar pašviesės truputį, kai pradžius. O jeigu čia dažyta, tai galima ir rusvai perdažyt.
Aš įsivaizduoju, kad galima prie langų pridėt augalų, kad gyviau būtų.
Bet negali sakyt, kad visai nedera su kitais šios gatvės pastatais, tai gal taip ir liks.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąGal dar pašviesės truputį, kai pradžius. O jeigu čia dažyta, tai galima ir rusvai perdažyt.
Aš įsivaizduoju, kad galima prie langų pridėt augalų, kad gyviau būtų.
Bet negali sakyt, kad visai nedera su kitais šios gatvės pastatais, tai gal taip ir liks.
Comment
-
Kai gatvėj vienas šalia kito stovi tokių skirtingų laikotarpių namai, tai sunku suderint, o čia niekas labai nepersistengė, nes jiems už tą projektą tikriausiai nepermokėjo.
Šitą irgi galima buvo/būtų prie langų medžiu papuošt. Gal ir jaukiau atrodytų, bet nebūtų labiau suderintas su banku.Paskutinis taisė manometras; 2019.12.12, 21:47.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąKai gatvėj vienas šalia kito stovi tokių skirtingų laikotarpių namai, tai sunku suderint, o čia niekas labai nepersistengė, nes jiems už tą projektą tikriausiai nepermokėjo.
Comment
Comment