Žalgiriečiai džiaugiasi, kad miesto meras Arvydas Garbaravičius yra vienas iš aktyviausių Pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje projekto įgyvendinimo propaguotojų ir jam skiria labai daug dėmesio. Beje, į Nemuno salą, kaip į galimą tokio objekto statybos vietą, dar 2000-aisiais projektuotojų bei statytojų dėmesį atkreipė buvęs visų mylimo „Žalgirio" meistrų komandos žaidėjas, dabar - krepšinio veteranų pasaulio ir Europos čempionas, miesto Tarybos narys Gediminas Budnikas.
Man vis dėlto įdomu, kaip bus su stovėjimo aikštelėmis? Saloje, kiek suprantu mašioms vietos bus minimaliai. Ten lyg kažkokie užvaiavimai ant to pirmo aukšto yra, o gal tik "įauginimas į salos reljefą"? O ant Akropolio stogo stovėjimo aikštelė bus, ar tik pats stogas? Gal kas žinote...
Dar matau, kad per tą Nemuno kanalą bus nutiesti trys tilteliai - panašu, kad du mašinoms ir vienas pėstiesiems (per vidurį Akropolio garažo)
manuo nuomone saloj bus VIP ir Komandu autobusam ir panasiai.
O del akropolio stogo kazkuriam seniau matytam renderyje buvo matyti kad ant stogo stovi masinos..
Ant akropolio parkingo stogo bus galima parkuoti masinas.
O vakar teko isgirsti toki gandeli, kad prancuzai jau iesko kas galetu jiems pastatyti arena ir kaip ir yra aiskus terminai, pradzia turetu buti 2007 I ketvirtis, pabaiga 2008 II pabaiga III pradzia. Bet dar karta pasikartosiu cia nepatvirtintos datos.
Nu tai ka pasirodo mano viskas tik tvirtinasi, kad arennos statyba prasideda kitais metais jau 90% galiu garantuot, bet 10% lieka nes maza kas bet is esmes jau tikria zinau kas nori nugriebti ja statyti ir labai intensyviai derasi su prancuzais, taip kad geros zinios varzybas 2008-9 sezona tikria ziuresim naujoje arenoje
Nu tai ka pasirodo mano viskas tik tvirtinasi, kad arennos statyba prasideda kitais metais jau 90% galiu garantuot, bet 10% lieka nes maza kas bet is esmes jau tikria zinau kas nori nugriebti ja statyti ir labai intensyviai derasi su prancuzais, taip kad geros zinios varzybas 2008-9 sezona tikria ziuresim naujoje arenoje
Comment