kur gyvena keserauskas? man atrodo aš pas jį naktį apsilankysiu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąAčiū toshui už namatytus paveiksliukus! Mane labiausiai domina du dalykai:
1. ar nepasirodys tokios masyvios arenos stogas per plokščias? Plotas tai didžiulis ir paprasai gražiau atrodo arenos su truputį gaubtu stogu..
2. įdomu, ar pavyko Žalgiriui sutarti, kad tribūnos būtų iš visų pusių aikštelės? Kai lieka viena tuščia siena (pvz. Siemense), labai nukenčia rungtynių atmosfera (nors tai patogu organizuojant koncertus!). Iš renderių tai sunkokai matosi.
na paziurejus i paskutiunius paveiksliukus..matosi kad stogas nera visishkai plokscias ....KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimąkur gyvena keserauskas? man atrodo aš pas jį naktį apsilankysiu
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimą2. įdomu, ar pavyko Žalgiriui sutarti, kad tribūnos būtų iš visų pusių aikštelės? Kai lieka viena tuščia siena (pvz. Siemense), labai nukenčia rungtynių atmosfera (nors tai patogu organizuojant koncertus!). Iš renderių tai sunkokai matosi.
Comment
-
navikauskas vis dar stebėtinai ramus.
delfi info:
Pasak Kauno “Žalgirio” krepšinio klubo valdybos pirmininko pavaduotojo Gedimino Navikausko, sporto rūmai tampa “visų Kauno politikų svarbiausiu priešrinkiminiu koziriu”, tačiau žalgiriečiai jau planuoja savo pirmasiąs rungtynes naujojoje arenoje.
“Lapkričio 7-tąją kartu su prancūzais pristatysime detalų Nemuno salos sporto arenos projektą. Jei nebus trukdžių – statybos prasidės sausio pradžioje, o 2008 metų rugsėjį planuojame žaisti jau naujoje arenoje”, - sakė G.Navikauskas.
Kauno “Žalgiris” (80 proc.) kartu su “Boque Batiment International” (20 proc.) sudaro tarptautinį koncorpciumą.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą80% akcijų priklausys "Žalgiriui". Neblogai.
Comment
-
/\ nu blin, tu ką galvoji, kad Žalgiris pars sau nertųsi kilpą ant kaklo? jaučiu čia jie kokį gudrų planelį yra susukę, kaip iš tos arenos kalt pinigą ir taip dar pasididint biudžetą klubo visko gali būt, kad vėlgi kažkurį sezoną aukos, kad būtų pinigų arenos reikalams, tačiau po to eis tik pelnas ir nauda ir klubui ir sirgaliams tik aišku prieš tai turi tą areną pastatyt, ko matau politikai vėl nebenori kai kurie
Comment
-
/\ Duokdie, kad viskas taip ir būtų. Tik jei Žalgiris tampa absoliučiai pagrindiniu rūmų akcininku, tai reiškia, kad mūsų Žalgiriukas iš esmės tampa laisvalaikio paslaugų organizacija - kas galbūt nėra blogai, bet apima kur kas plačiau nei sporto klubas.
Jei atvirai, tai šiandien tokia arena KREPŠINIU bent iš dalies būtų užpldyta kokius 15-18 vakarų per metus (7 Eurolygos grupės mačai, 3 TOP-16 (jei mes ten), 2 TOP-8 mačai (su dideliu "gal") ir maximum kokie 6 mačai su "Lietuvos rytu". Taigi turime dar kokias 335 dienas metuose, kai su arena reikės kažką daryti, kad toks megaprojektas atsipirktų.
Žinoma, Arvydas gali samdyti laisvalaikio pramogų organizavimo profesionalus ir tikėtina, kad taip viskas ir bus.
Comment
Comment