Jei jau statyt modernu tai minimum 20.000
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kai statė D&G manau jo talpa tenkino tuometinį poreikį. Dabar jis jau per mažas, todėl manau pastačius 10.000 netolimoj ateity reikėtų naujo, tarkim 20.000. Tai kam iškart nepažiūrėt į priekį? Iškart didesnį pasistačius kiek milijonų litų būtų sutaupyta...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Ironijos nereikia.
Mano nuomone 20 000 nebus reikalingi ir ateityje, aišku tai nereiškia, kad taip ir bus. Beje Dariaus ir Girėno stadionas nėra per mažas Kada tu jį pilną matei? Per atletikos varžybas jis apytuštis, o kai futbolą žaidžiam tai jei iš užsienio kokie 5 000 sirgalių atvažiuoja tada dar neatrodo visai tuščias. Na galima, jei jau ras pinigų, pastatyt ir 20 000 vietų, kad ramiau būtų ir nereiktų spėliot užteks ar ne
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąIronijos nereikia.
Mano nuomone 20 000 nebus reikalingi ir ateityje, aišku tai nereiškia, kad taip ir bus. Beje Dariaus ir Girėno stadionas nėra per mažas Kada tu jį pilną matei? Per atletikos varžybas jis apytuštis, o kai futbolą žaidžiam tai jei iš užsienio kokie 5 000 sirgalių atvažiuoja tada dar neatrodo visai tuščias. Na galima, jei jau ras pinigų, pastatyt ir 20 000 vietų, kad ramiau būtų ir nereiktų spėliot užteks ar neMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPer NT varžybas jis užsipildo, o jo reimė tik ir tėra dėl NT varžybų, kad nebūtų gėda skaityti straipsnių užsienio spaudoje apie stadiono būklę. Tai dabar yra akcentuojama kaip didžiausia problema.
Saloje stadionas visiškai netiktų, nes prancūzų arenos architektūrinis sprendimas kaip tik taip orientuotas, kad nuo jos matytųsi senamiestis, o ne kažkoks monstras stadionas.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąPaaiškinkite man kvailam, kodėl reikia statyti naują stadioną, jei turimas mažesnis 99 proc. dienų per metus neužpildomas, o užtenka jį rimtai paremontuoti ir nebus jokios "gėdos prieš užsieniečius".
Saloje stadionas visiškai netiktų, nes prancūzų arenos architektūrinis sprendimas kaip tik taip orientuotas, kad nuo jos matytųsi senamiestis, o ne kažkoks monstras stadionas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąO neina D&G antrą tribūnų eilę priešais dabartinę pristatyti? Pati stadiono vieta, tai ideali gi...?
Na taip, vieta ideali, tačiau didelės bėdos su parkinguMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąten Ąžuolynas kitoj pusėj, mažai tikėtina, kad gautų leidimą kirst ažuolus. be to daug kas, įskaitant mane, būtų prieš medžių kirtimą vardan stadiono, kuris niekam neįdomus.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTas "vardan stadiono, kuris niekam neįdomus" keistai skamba... gal tau jis ir neidomus, bet daug kam jis reikalingas, ir ateiti tik dar svarbesnis butu.
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimątaip, jis reikalingas lengaatlečiams ir futbolininkams. bėda tame, kad nei vieni, nei kiti nesugeba pritraukti žiūrovų į stadioną. tada kyla klausimas - kam reik didesnio stadiono? tam kad kartą per dvejus metus į Lietuvą atvažiuoja škotai ir vokiečiai? sorry, dėl jų kirst medžių aš nematau prasmės.Paskutinis taisė kaunaz; 2006.10.29, 15:24.
Comment
-
Parašė syle Rodyti pranešimąNu, man tas pats, ar bus modernesnis stadijonas ar jo visai nebus, nes paprasčiausiai nesidomiu fudbolu, bet jei ten būtų galima rengti įvairius renginius, koncertus etc.. gal į stadijonus susirinktų daugiau žmonių.
Pasakykite ar aš sutais renginiais visišką nesamonę pasakiau
juk as ne tau o caapriui rasiau
tik nelabai man patinka ideja rengti stadione koncertus... kad tik kuo daugiau sporto renginiu, ir kuo maziau koncertu butu stadionuose.
Comment
Comment