Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė batista Rodyti pranešimą
    savam mieste savi ir turi statyti
    Kausta priklauso suomiams, o ne kauniečiams, o Mitnija priklauso vilniečiams. Aišku tai nėra svarbu, nes mano manymu konkurencija neturėtų būti ribojama ir ne tik kompanijoms iš kitų miestų, bet ir užsienio kompanijoms turėtų būti vienodos sąlygos. Visgi, mes esam ES.
    Paskutinis taisė Edd; 2006.10.13, 13:05.

Comment

dėl mitnijos gal ir apsirikau, šiaip daugiau apie kaustą ir galvojau dar tiesa, kuria prasme tu sakai "ne" dėl mitnijos? dėl galingumo ar apolitiškumo?

Aš manyčiau dėl apolitiškumo...
      Te visad šviečia saulė...

Comment

Pst tiek apyvarta, tiek darbuotojų skaičiumi lenkia Mitniją.

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
          Oi, atleisk, pamiršau įrašyti „kokybiškiau“. Visgi ne tame esmė ir manau, kad pats tai supranti.
          nu bet tai palauk, juk kokybė tai vis tiek svarbi. man antro siemenso su kiauru stodu nereikia.

sutinku edd

Comment

nu bet tai palauk, juk kokybė tai vis tiek svarbi. man antro siemenso su kiauru stodu nereikia.
            Ar dėl to aš ginčijuosi?
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Čia truputį nukrypimas nuo temos: iš kur tos kalbos apie kiaurą siemens arenos stogą? Spėju, kad kažką praleidau.

Kas dėl kokybės, tiek kausta, tiek ir pst šiuo požiūriu lyg ir neblogai atrodo, nors aišku dažnai tai priklauso ne vien nuo jų.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                Čia truputį nukrypimas nuo temos: iš kur tos kalbos apie kiaurą siemens arenos stogą? Spėju, kad kažką praleidau.

Kas dėl kokybės, tiek kausta, tiek ir pst šiuo požiūriu lyg ir neblogai atrodo, nors aišku dažnai tai priklauso ne vien nuo jų.
                Buvo ten kažkoks skandalėlis dėl Siemens'o. Pradėjo varvėt per stogą, ir statybų bendrovės viena ant kitos pilt kas ten ką blogai padarė, taip ir nepamenu kas ten kalbi buvo Kažkokia smulkesnė firmelė dengusi stogą lyg

Comment

Neverta ginčytis. Svarbu kad tik statyti pradėtų. Kiekvienas rangovas visokių nesamonių yra pridaręs. Jei ne vienam, tai kitam objekte. Kas nedirba - tas neklysta...
                  Aišku kiekvieno rangovo "kliurkų" procentas skiriasi, bet reikia tikėtis kad arenoje jis bus minimalus.
                  Iš kitos pusės priklausys kaip prancūzai prižiūrės statybų eigą. Kokio ilgio pavadėlį rangovui uždės...
                  Te visad šviečia saulė...

Comment

Tai kur pačio projekto vizualizacijos? Per 5 kanalą mačiau.. ir čia viskas, tik tokią info turime???
                    You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                      Tai kur pačio projekto vizualizacijos? Per 5 kanalą mačiau.. ir čia viskas, tik tokią info turime???
                      jei pasiskaitinėtum šią temą kiek atidžiau, tokie klausimai nekiltų
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                        jei pasiskaitinėtum šią temą kiek atidžiau, tokie klausimai nekiltų
                        Niu dar kartą šią temą perskaičiau ir neradau kur rašoma apie projekto pristatymą, tipo rugsėjo gale turėjo būti... ar aš jau grybą pjaunu?

Comment

Jei tikrai domintų tai ir surastum
                          http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=772

http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=769

Comment

Prispažinsiu, tingėjau per 50 puslapių naršyti
                            Aš galvojau, kad bus pristatymas rugsėjo-spalio mėnesį Kaune. Kad visi galės nulėkti ir pažiūrėti į šį, bene svarbiausią objektą Kaunui.

Labai viskas gražiai atrodo popieriuose, bet realybė, kaip Lietuvoje nutinka, būna prastesnė, bet tikiuosi gal šis objektas taps išimtimi iš taisyklės, nes nenorėčiau matyti to ką pamačiau UK. Kaip pavyzdys Nottingham garsus futbole stadionas, senas bet vis dar geras. Šalia upeliuko, bet apkrautas senais namais, o vietos iš vis aplink stadioną nepalikta. Pėksčiūjų tiltų nėra, niu žodžiu paliko man įspūdį tokį kaip mūsų mokyklų sporto salė..... Gal už savaitės nulėksiu nufotkinti Leeds miesto stadiono.

Beje gal yra tema Europos stadionai ar kažkas panašaus????

Tik norėjau palinkėti sėkmės šiam svarbiam objektui Kaune. Tikrai noriu, kad juo galėtume didžiuotis nors krepšinio pasaulyje. Manau visuomenės nuomonė turėtų būta išklausyta. Ten juk galėtų įsikurti sporto klubas, konferencijų salės ir t.t.t.... Laukiu su nekantrumu šių rūmų statybos.

Comment

http://tinkle.miestai.net/showthread...ight=stadionai

Comment

Tai kur tas nac. svarbos statusas. Ir kur gi projekto viešas pristatymas visuomenei?

Comment

/\ jo! kažkaip vėl viskas pradeda plaukti kaip š pasroviui

Comment

Va truputį smegenis papudrinom kad tuoj tuoj bus tas nac. svarbos statusas. O pristatymas, tarkim "jau buvo" ir ne vieną kartą .

P.S. Kaune kažkoks dar netobulas propagandos skleidimo modelis naudojamas. Bet kažkiek veikia ...
                                    Architektas - ne žmogus

Comment

(ELTA). Kauno pramogų ir sporto rūmams Nemuno saloje suteiktas nacionalinės svarbos statusas. Taip nusprendė trečiadienį posėdžiavęs Ministrų Kabinetas.

Lietuvos Respublikai vykdant tarptautinius įsipareigojimus, kuriant gerą Lietuvos sporto tarptautinį įvaizdį, plėtojant kultūrą ir turizmą, skatinant privačias investicijas bei rengiantis priimti 2011 metais XXXVII Europos vyrų krepšinio čempionatą ir atsižvelgiant į Lietuvos Respublikos regioninės plėtros poreikius, planuojama, jog ilgus metus Kaune planuojamiems sporto rūmams tai atvers galimybes pasinaudoti Europos Sąjungos (ES) fondų lėšomis.

Prancūzijos kompanijos "Bouygues Batiment Internacional" atstovų teigimu, sporto rūmų statybos, be infrastruktūros įrengimo, išlaidos gali atsieiti 40-50 mln. eurų. Iš ES fondų dabar galima tikėtis gauti apie 50 procentų statybai reikalingų lėšų.

Galime švęsti!!!
                                      Jūsų,
                                      Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Džiugios žinios
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kodėl reikėjo tiek laukti...

Sveikinu visus šio projekto gerbėjus

Comment

Working...
                                          X