Tikrai tiesiog puiki treniruočių bazė dabar tik normalią areną tegul greičiau pastato ir tada tik žaidimo reikalais beliks rūpintis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pykit nepykit, bet lietuvos ryto salė, arena aš jos nepavadinčiau, man labiau panašesnė tikrai į sandėlį arba angarą naikintuvams laikyti. O tos nuotraukos (ant sienos regis) kažkaip asocijuojasi su MINI vaizdais iš CSKA arenos. Nežinodamas tikrovės, gali pamanyt, kad ši salė yra kokiam Sarajeve ar Samaroje...
Mūsiškė naujoji tikrai labai graži, tvarkinga, moderni, žaliai balta. Beje, ši sporto bazė nėra naujiena, jos projektą gal prieš pusmetį pristatė per Kauno Tv. Pats Sabas sakė, kad nori tokios bazės Žalgiriui, kad jis pats norėtų treniruotis. (Viežbutukas jauniesiems žalgiriečiams regis būtent jo sumanymas).
Dėl Salos arenos, tai labai laukiu, kai prasidės tikrosios statybos, laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai laukiu!
Comment
-
komunikacijų tiesimas atsigavo
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Dėl to treniruočių bazės:
Pykit nepykit, bet ta žalgirio salė, arena aš jos nepavadinčiau, man labiau panašesnė tikrai į sandėlį arba angarą naikintuvams laikyti. O tos žaliai baltos spalvos tikrai šlykščiai atrodo. Nežinodamas tikrovės, gali pamanyt, kad ši salė yra kokiam Sarajeve ar Samaroje...
Tuo tarpu lietuvos ryto tikrai labai graži, tvarkinga, moderni, juodai-raudonai balta.
Comment
-
Parašė EddDėl to treniruočių bazės:
Pykit nepykit, bet ta žalgirio salė, arena aš jos nepavadinčiau, man labiau panašesnė tikrai į sandėlį arba angarą naikintuvams laikyti. O tos žaliai baltos spalvos tikrai šlykščiai atrodo. Nežinodamas tikrovės, gali pamanyt, kad ši salė yra kokiam Sarajeve ar Samaroje...
Tuo tarpu lietuvos ryto tikrai labai graži, tvarkinga, moderni, juodai-raudonai balta.
Comment
Comment