Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tikrai tiesiog puiki treniruočių bazė dabar tik normalią areną tegul greičiau pastato ir tada tik žaidimo reikalais beliks rūpintis

Comment

/\ nu matai, jeigu žaidimo reikalais visai nebesirūpins, tai paskui ir tos arenos naujos gali nebeprireikt...

Comment

Parašė Aiwa
        Na ir? Paprasta atvirai pasakius.
        Paprasta nepaprasta, bet nelabai matau kuo ryto baze prastesne nei sita naujoji Zalgirio. Nebent, kad pas ryta sale didesne, nors tuo paciu sale atrodo paprasciau kaip paprastas angaras, zalgirio graziau irengta.

Comment

Jo, sendien buvau Saloj, tai kazkoks autobusiukas buvo atvaziaves ir 3 darbininkai kazkokius ilgus vamzdzius is jo krove, gal vel, atsilus orams, kokie nors paruosimo darbai vyks.....

Comment

/\ tai jeigu tokį vaizdelį matei, tai manau net galvot ilgai nereikia, kad čia tęsis pasiruošimas statyboms

Comment

Nu to tak, taip ir bus, tad, reikia dziaugtis, kad bent jau siokie tokie darbai vyksta

Comment

/\ kol kas tik tokie džiaugsmeliai, nors tikiu, kad vasara dar ne tai išvysim

Comment

Pykit nepykit, bet lietuvos ryto salė, arena aš jos nepavadinčiau, man labiau panašesnė tikrai į sandėlį arba angarą naikintuvams laikyti. O tos nuotraukos (ant sienos regis) kažkaip asocijuojasi su MINI vaizdais iš CSKA arenos. Nežinodamas tikrovės, gali pamanyt, kad ši salė yra kokiam Sarajeve ar Samaroje...

Mūsiškė naujoji tikrai labai graži, tvarkinga, moderni, žaliai balta. Beje, ši sporto bazė nėra naujiena, jos projektą gal prieš pusmetį pristatė per Kauno Tv. Pats Sabas sakė, kad nori tokios bazės Žalgiriui, kad jis pats norėtų treniruotis. (Viežbutukas jauniesiems žalgiriečiams regis būtent jo sumanymas).

Dėl Salos arenos, tai labai laukiu, kai prasidės tikrosios statybos, laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai laukiu!

Comment

Tikėkimės, kad greit sulauksim
                    :geria: Už Lietuvą!!

Comment

gal kas jau ir prasidejo?
                      You've got one life! Live it!

Comment

komunikacijų tiesimas atsigavo

Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                        Retromobile 2007
                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

super,duber!puiku!!!!

Comment

siaip manau kad tos arenos statybos del visokiu trukdziu strigs ir strigs kol baigs statyt 2015 metais su 7 kartus pakeistu projektu. nepykit, bet susidarau tokia nuomone

Comment

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

O pastarieji komunikacijų darbai yra būtent dėl arenos?

Comment

/\ o tai man būtų įdomu sužinot dėl ko gi dar?

Comment

Matai, nesu aš kauniškis ir apskritai sunkiai Kaune gaudaus, dėl to ir klausiu...

Comment

Dėl to treniruočių bazės:

Pykit nepykit, bet ta žalgirio salė, arena aš jos nepavadinčiau, man labiau panašesnė tikrai į sandėlį arba angarą naikintuvams laikyti. O tos žaliai baltos spalvos tikrai šlykščiai atrodo. Nežinodamas tikrovės, gali pamanyt, kad ši salė yra kokiam Sarajeve ar Samaroje...

Tuo tarpu lietuvos ryto tikrai labai graži, tvarkinga, moderni, juodai-raudonai balta.

Comment

/\ nu aš irgi ne kauniškis, bet žinau, kad saloj areną statys, todėl natūralu, kad tos komunikacijos skirtos būsimam objektui

Comment

Parašė Edd
                                          Dėl to treniruočių bazės:

Pykit nepykit, bet ta žalgirio salė, arena aš jos nepavadinčiau, man labiau panašesnė tikrai į sandėlį arba angarą naikintuvams laikyti. O tos žaliai baltos spalvos tikrai šlykščiai atrodo. Nežinodamas tikrovės, gali pamanyt, kad ši salė yra kokiam Sarajeve ar Samaroje...

Tuo tarpu lietuvos ryto tikrai labai graži, tvarkinga, moderni, juodai-raudonai balta.
                                          nieko tau nesakysiu, nesiginčysiu, nes mūsų požiūriai krepšinio tema vis tiek skiriasi, todėl ir arenas vertinam kardinaliai priešingai

Comment

Working...
                                          X