Na paskaiciuok, kad nevisi eis i arena, zmones atvaziuos ir i barus laisvej, ir uzims tas skaiciuojamas vietas. Bet 8k vietu tikrai daugoka. Manyciau, kad ant 3 zmoniu reiktu skaiciuoti viena masina.
Mano galva, tai tik dar vienas arenos saloje pliusas. 10 000 žmonių Laisvės alėjoje prieš ir po rungtynių būtų nerealu.
Naaaaa kaip Aš ir taip galvojau, bet va Vilniuj kai paspaudė -20 šaltis rungtynėse su Barca regis, tai supratau, kad visgi viešasis transportas sux. Automobiliais vistiek arena turi būt pasiekiama normaliai.
Mano galva, tai tik dar vienas arenos saloje pliusas. 10 000 žmonių Laisvės alėjoje prieš ir po rungtynių būtų nerealu.
Del tu 10000... Laisves Alejai zmoniu ir surmulio labai truksta. Bet, kita vertus, jei ja periodiskai uzplus tukstanciai ikaususiu sporto aistruoliu... Na as nieko pries juos asmeniskai neturiu, pats kases fanatas. Bet bijau, kad gali pasikeisti Laives Alejos kulturinis veidas. Ir tai ne i geraja puse. Barai, kavines, kitos istaigos ims orientuotis i vidutini sporto fana, o ne i, tarkim vidutini menininka (ar akademijos atstova). Tarp tu kategoriju didziulis skirtumas, ir as bijau, kad tos minios is arenos gali padaryti Laisves Aleja panasia i Basanaviciaus gatve Palangoj. Del to reikia padaryti labai gera susisiekimo infrastruktura -- tiek visuomeniniam tiek privaciam transportui -- butent tam, kad tie tukstanciai sporto megeju neuzsisedetu mieste po rungtyniu. Sorry uz sioki toki elitizma.
Puko zinias ziurejau. Ka tik parode reportaza is siandien vakare vykiosio Sabonio ir Garbaraviciaus susitikimo.
Garbariaviciaus zodziai (labai tvirtai pasakyta buvo): "Jokiu kliuciu savivaldybe derybu procese nedarys. Statybos prasedes shiais metais. Rumai stoves jau 2007 metu pradzioje. Bent jau taip prancuzai neoficialiuose pokalbiuose sake."
Sabonis gi savo ruoztu sake, kad "visi Europos miestai noretu pasistatyti toki objekta centre, tik ten nera vietos", todel "maziau kaishiokim pagalius i ratus ir statykim", nes "dabar ta vieta niekam nereikalinga" ir t.t.
Dar buvo patikinta, kad shiame projekte dalyvaus ir Zalgiris, kuris tures nuo 35% arenos akciju.
TKO, man rodos, i kasio varzybas susirenka pakankamai normali publika. Visgi cia ne futbolas...
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Puko zinias ziurejau. Ka tik parode reportaza is siandien vakare vykiosio Sabonio ir Garbaraviciaus susitikimo.
Garbariaviciaus zodziai (labai tvirtai pasakyta buvo): "Jokiu kliuciu savivaldybe derybu procese nedarys. Statybos prasedes shiais metais. Rumai stoves jau 2007 metu pradzioje. Bent jau taip prancuzai neoficialiuose pokalbiuose sake."
Sabonis gi savo ruoztu sake, kad "visi Europos miestai noretu pasistatyti toki objekta centre, tik ten nera vietos", todel "maziau kaishiokim pagalius i ratus ir statykim", nes "dabar ta vieta niekam nereikalinga" ir t.t.
Dar buvo patikinta, kad shiame projekte dalyvaus ir Zalgiris, kuris tures nuo 35% arenos akciju.
Nu per metus tikrai nepastatys, kad ir kaip tu benorėtum. Čia matyt eilinės Garbaravičiaus blevyzgos.Juk net Vilniaus dėžutę ilgiau statė.. O čia tagi dar pora tiltų inpaišys ir visa kita.Aš manau arena stovės, 2008 pavasarį.
Siaip tokiu, kad visiskai girti tai labai retai buna haleje. Nemanau, kad ir ten kiltu kazkokios problemos. O kad laisvej po rungtyniu pasiliktu, isvis gerai butu.
Siaip nelabai suprantu kaip jie gali arena pastatyti iki 2007 metu pradzios, kai siauliuose statyba prasidejo gruodzio menesi ir bus tik pastatyta 2007 04 men. beto jin dar perpus mazesne
Comment