Dabar yra dvi temos - "Daugiabučių namų statyba" ir "Nuosavų namų statyba". Mano nuomone - nuosavas namas toks, kurį asmuo pasistato savame sklype ir gyvena sau vienas ar su šeima. Daugiabučiame name yra daug butų ir daug gyventojų. O jei namą stato firma ir name nuo 2 iki pavyzdžiui 14 butų? Jei namas tik 2 ar 3 aukštų. Toks namas yra mažabutis ir mažaaukštis. O didžioji dalis Kaune ( ir ne tik ) statomų namų ir yra tokie. Tad nepykit už dar vienos temos atsiradimą...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažabučių namų statyba
Collapse
X
-
Tai va, atradau šiandien Žemutiniuose Kaniūkuose mažaaukštę ir mažabutę statybą, prisiminiau Gator nepasitenkinimą, kai įkėliau mažabučio nuotrauką ten, kur turėjo būti nuosavi namai ir dedu savo foto čia...
www.konorimoterys.lt
Keliauju per Lietuvą
- 4 patinka
-
Šalia V.Krėvės prospekto, už "Maximos" statomas kažkoks kaimelis ( ohoho - Kaune!) - uždaroje teritorijoje stovės tokie nameliai (Nr.4-32). Lyg kokioje Šventojoje. Man tai keistai atrodo, kai mieste darp daugiaaukščių tokie gnomikai dygsta, bet gal..? Žmonos bendradarbės dukra pareiškė, kad Paryžius mažesnis už Vilnių. Pažiūrėjau, kame. Radau - miesto plote, Paryžius užima 105 km2, Vilnius 401 km2. Kaunas irgi nemažas - 157 km2, irgi didesnis už Paryžių.
Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąŽmonos bendradarbės dukra pareiškė, kad Paryžius mažesnis už Vilnių. Pažiūrėjau, kame. Radau - miesto plote, Paryžius užima 105 km2, Vilnius 401 km2. Kaunas irgi nemažas - 157 km2, irgi didesnis už Paryžių.
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąŠitas teiginys dėl Paryžiaus iš dalies teisingas. Tas 105 km2 plotas (oficialioje miesto riboje) yra taip vadinamo "Mažojo Paryžiaus" (beje, ten gyvena beveik 2,5 mln. žmonių), bet jeigu esate ten buvęs arba pažiūrėtumėt į žemėlapį, pamatytumėt, kad tos ribos praktiškai nėra ir miestas tęsiasi gerokai plačiau.
Parašė Missoni Rodyti pranešimąŠalia V.Krėvės prospekto, už "Maximos" statomas kažkoks kaimelis ( ohoho - Kaune!) - uždaroje teritorijoje stovės tokie nameliai (Nr.4-32). Lyg kokioje Šventojoje. Man tai keistai atrodo, kai mieste darp daugiaaukščių tokie gnomikai dygsta, bet gal..? Žmonos bendradarbės dukra pareiškė, kad Paryžius mažesnis už Vilnių. Pažiūrėjau, kame. Radau - miesto plote, Paryžius užima 105 km2, Vilnius 401 km2. Kaunas irgi nemažas - 157 km2, irgi didesnis už Paryžių.Paskutinis taisė Lettered; 2018.06.21, 08:31.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąNenoriu pasirodyti kvailas, bet ar čia ant fasado akmens keramikos plokštelės?
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąŠalia V.Krėvės prospekto, už "Maximos" statomas kažkoks kaimelis ( ohoho - Kaune!) - uždaroje teritorijoje stovės tokie nameliai (Nr.4-32). Lyg kokioje Šventojoje. Man tai keistai atrodo, kai mieste darp daugiaaukščių tokie gnomikai dygsta, bet gal..?
- 2 patinka
Comment
-
Tuo požiūriu, turbūt blokiniams daugiabučiams šviečiasi nekokia ateitis, nesvarbu ar darys renovaciją ar ne. Penkiaukščių kvartalai šalia miestų centrų, renovuoti, turbūt gyvuos, bet pakraščiuose įsikūrusiems panašiems rajonėliams gali ir griovimas kada nors grėsti, nors šiandien vis dar gyvenami tankiai.
Comment
-
Esu sakęs, kad esam užkietėjusi žemdirbių tauta ir mums žutbūt reikia 25 kvadratinių metrų žemės prie lango. Man atrodo , kad tuo labai skiriamės nuo mūsų rytinių kaimynų: turiu nemažai pažįstąmų baltarusių minskiečių, tai jie kažkaip net nesvajoja apie kažkokius kotedžus, o laimingi gyvena ir džiaugiasi savo 9-16 aukštų blokiniuose namuose.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Man tai vienas dalykas nesueina, sutinku ,kad žmonės nori turėti prie indvidualių namų / kotedžų tuos kelis arus, bet gyvendami daugiabučiuose pirmiausia įstiklina balkoną.
2) Įstiklintame balkone mažesni temperatūrų svyravimai. Žiemą ne -20, o tik -10 Aišku, atsisukus saulei vasarą gali kaisti vietoj +27 iki kokių +40.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
1) Daugiabučiai skatina susvetimėjimo atmosferą. Blokinių namų kvartalai garsėja nusikalstamumu, renkasi gaujos, su nenuspėjamu elgesiu, taip pat vaikšto asocialūs asmenys, etc.
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąČia iš kur tokie duomenys? Centre ir senamiestyje matau gerokai daugiau asocialių asmenų arba įvairaus plauko žulikų ir aferistų
Pvz. jei pirmas aukštas prie parduotuvės (traukos centro) tai tikrai po langais gali vaikščiot visokių žmonių
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Nepaminėjau, kad tai mano nuomonė, kodėl galbūt norėčiau (ar galbūt kiti norėtų) stiklinti balkoną daugiabučiame name.
Pvz. jei pirmas aukštas prie parduotuvės (traukos centro) tai tikrai po langais gali vaikščiot visokių žmonių
- 3 patinka
Comment
-
vis pravažiuodavau pro šį monstriuką Chemijos pr ir galvodavau negi jį kas nors kada nupirks? amžinas šašas.
vieta gyvenamam namui nelabai tinkama prie tokio srauto, architektūra 90 m. silikatas arba "aš pats sau architektas", prastovėjęs be stogo tiek metų ir štai! dengia stogą
net ir tokie statiniai randa sau pirkėjus. Nors gal geriau būtų jį nugriovę ir ką naujo surentą, bet jeigu nutinkuos gal...
Comment
Comment