Parašė simsim
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažabučių namų statyba
Collapse
X
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Nu jo, įdomu... Aš irgi galvojau, kas nupirks tokioj varganoj vietoj tokį varganą nepabaigtą statyti nameliūkštį. O pasirodo...
Comment
-
Prancūzų g.127.
www.archimede.lt prieš kiek laiko čia nufotografavo mielą mažą medinuką
Šiandien aš nufotografavau šitą mielą juodą mūrinuką ( na, jei po teisybei, tai jis man fui...)
Keliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Prieš gerą pusmetį šiame forume įsiplieskus diskusijai apie mažabučių namų statybą sulaukiau ne vieno pasiūlymo pakeliauti po Kauno apylinkes susipažinti su naująja priemiesčių statyba. Laiko nebuvo, o ir noro nelabai, bet šiandien apsilankiau tarp Romainių ir Giraitės. Įkeliu čia šiek tiek tos statybos pavyzdžių. Net negalvojau, kad tiek daug žmonių gali norėti tokio "nepriklausomo" gyvenimo - sublokuotas namas, 1-2 arai žemės ( jei ne mažiau ), kuriame telpa keturios kėdės, stalas ir šašlykinė. Bet pats gyvenimas man ne prie širdies - pagrindiniai keliai asfaltuoti, bet kokybė tai ajajai, šalutiniai - dulkės, parduotuvių ne kažkas, paslaugų irgi ne kažkas, mokyklų ir darželių nemačiau, o mintis, kas darosi iš ryto, kai visiems reikia išvažiuoti į darbą, net nupurtė. Nepykit tie, kurie čia turite savo būstus, bet man tai ne prie širdies...( Nuotraukos darytos iš automobilio, tad nepykit už kokybę )
Keliauju per Lietuvą
- 6 patinka
Comment
-
Comment