tie medziu saugotojai viska sustabde. Neleido kirsti invaziniu krumu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauko laiptų rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimątie medziu saugotojai viska sustabde. Neleido kirsti invaziniu krumuKeliauju per Lietuvą
Comment
-
Liepos 14.Fantastiškiausias oras naujiems atradimams. Arba senų atradimų papildymui. Prie Kauko laiptų nieko naujo. ( Bet fotkių bus)
Apačioje mėtosi seni turėklai (Kodėl jų neišveža? ) ir uždengta senoji skulptūra
Kitoje pusėje matosi atnaujintas medinukas (kaip faina!)
Senojo baseino g/b luitai
Statomas naujas bunkeris (???)
Užėjo lietus, tad teko slėptis. Kauko laiptų viršuje yra fainutėlė kavinė. O alus pigus. Ir maistas pigus, ir skanu.Jei vasarą keliauju iš darbo pėsčiomis, tai kartais čia užsuku. Na, o šiandien tai jau nusipelniau bokalo alaus, šitiek nukeliavau, šitiek fotkių pridariau. Tad sėdžiu, mėgaujuosi...
Keliauju per Lietuvą
- 13 patinka
Comment
-
Ačiū už nuotraukas. Situacija maždaug aiški. Matau šiemet kažin ar sulauksiu Žaliakalnio funikulieriaus ir Kauko laiptų. Norėjosi paslampinėti po gimtuosius užkaborius vis užsikeliant funikulieriumi ir nusileidžiant žinomais iš vaikystės takais ir laiptais. Lygia vieta vaikštinėti dar nieko, bet šlaitais viršun kabariotis jau sunku darosi, amžius daro savo.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimąAs nesuvokiu kaip zmogui nera geda taip taisyti savo namu...
- 4 patinka
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimąAs nesuvokiu kaip zmogui nera geda taip taisyti savo namu...
Comment
-
Parašė skyrma Rodyti pranešimą
O ką daryti kai name du savininkai ir vienam iš jų visiškai px, kad stogas kiauras ir sienos atsilupusios, o kitas nori susitvarkyti ir gyventi gražiai? Tokių variantų pilna. Aš pats savo puse namo ir apsišildęs, ir stogą pasikeitęs, ir tvorą, o kaimynas savo dalyje gyvena kaip landynėje ir tuo patenkintas.
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą
Man idomu kaip istatimai Lietuvoje leidzia taip atskirai atvarkytis viena nama be jokiu susitarimu su kaimynais. Atsiprasau gal keistas klausimas, tik uzauges kitoje salyje, tai nelabai esu susidures su tokiais dalykais.
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą
Man idomu kaip istatimai Lietuvoje leidzia taip atskirai atvarkytis viena nama be jokiu susitarimu su kaimynais. Atsiprasau gal keistas klausimas, tik uzauges kitoje salyje, tai nelabai esu susidures su tokiais dalykais.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąJei pastatas neįregistruotas kaip kultūros vertybė - kas kaip nori - tas taip tvarko, arba netvarko.
Comment
-
Rugpjūčio pabaiga. Kažkoks postūmis yra, tik labai lėtas. Na, kai statyba vyksta be normalaus projekto, nėra ko tikėtis, kad viskas greitai užsibaigs.
Šlaituose pakloti juodi plastikiniai "dembliai". Nežinau kaip jie vadinasi...
"Bunkeris"
Prie "bunkerio" ganėtinai didelė talpa.Kam ji?
O apačioje - štilis
Keliauju per Lietuvą
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąRugpjūčio pabaiga. Kažkoks postūmis yra, tik labai lėtas. Na, kai statyba vyksta be normalaus projekto, nėra ko tikėtis, kad viskas greitai užsibaigs.
Parašė Missoni Rodyti pranešimąO apačioje - štilis
Parašė ernissss Rodyti pranešimąGal ne dembliai, o geotekstilė.Paskutinis taisė Ginthus; 2018.08.31, 08:42.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Kauko laiptų rekonstrukcija stovi vietoje. Niekas nevyksta, gamta pradeda dirbti ardomąjį darbą. Vietomis paplautas gruntas po geotekstile, lietus ( nedažnas svečias šiemet, bet būna kartais ) bando plauti smėlį ir nešti jį žemyn, bunkeris jau po vandeniu, rezervuaras lietaus vandeniui surinkti tapo povandeniniu laivu. O ant bunkerio stogo - Sacharos vaizdelis...
Šalia esančios kavinės savininkė sakė, kad statybos mirė. O kada jas kas prikels?
Keliauju per Lietuvą
- 7 patinka
Comment
-
Šiandien praėjau pro šalį, nelabai tikėdamasis, kad čia kažkas vyksta. Ir... buvau maloniai nustebintas... Vyksta, pasirodo, čia kažkas po truputį vyksta...
Pirmiausia pastebėjau, kad ant geotinklo klojama žolės velėna.
Kitoje pusėje jau nemažai paklota
Darbai juda ne tik viršutinėje terasoje, bet ir žemiau. Nuskusti šlaitai, ant jų irgi klojamas geotinklas
Keliauju per Lietuvą
- 11 patinka
Comment
Comment