Atrodo išties puikiai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Sanito“ gamyklos konversija Kaune
Collapse
X
-
Metropolis
Taip is tiesu bendras vaizdas turetu buti teigiamss. Tikiuosi, tai paskatins atnaujinti aplinkines teritorijas. Kokia, beje, situacija su tuo stoties turgaus iskelimu? Vyksta ten dabar kas, ar ne? Dar, butu idomu, suzinoti, kaip Sanito naujoji gamykla - jau atidaryta,ar ne?
Comment
-
Kiek aš tą vizualizaciją bežiūrėčiau visvien nesuprantu kas čia per nesąmonės... Niekaip man rajono galai nesueina.... VIsų pirma kur dingta Vytauto prospektas?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKiek aš tą vizualizaciją bežiūrėčiau visvien nesuprantu kas čia per nesąmonės... Niekaip man rajono galai nesueina.... VIsų pirma kur dingta Vytauto prospektas?
Tikėkimės, projektas patikimose rankose
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąMano galva, prospektas čia iš viso nepatenka į vizualizaciją, nes jis yra už to apibraukto korpuso pačiame viršuje (taip logiškai būtų). Bet tik va niekaip nesuprantu, iš kur čia keturių juostų gatvė išdygsta, nes įvažiavimo į Vytauto prospektą (o dar tokio plataus) net neįsivaizduoju kaip būtų galima padaryti...
Tikėkimės, projektas patikimose rankoseMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Šiaip tai keistokas projektas savo ambicija tokioje vietoje. Gerai, miesto centras tai miesto centras, Akropolis netoli, gal kada ir savivaldybės dangoraižis atsikels, bet dabar tai vienoje pusėje Ragučio fabrikas, kitoje - dešimtmečius statomas turgaus paviljonas (kada nors vis tiek pabaigs), po porą turgų ir porą stočių su bomžų gvardijomis...
Aišku, linkiu rajonui atsigavimo, bet jis yra tiesiog neįmanomas neiškėlus turgaus ir nakčiai neužrakinus stočių
Comment
-
Kai pašalins tvoras ir reklamas - atrodys fantastiškai labai atgaivino stoties rajonąMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGražu. Ir toliau reikia tą rajoną plėtoti. Taip pat ir "Planetos" kino teatrą, stoties turgų.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąTai jau taip. Stoties turgų išvis iškelčiau kur nors į Chemijos gatvę, o jo vietoj galima būtų prestižinių apartamentų pristatyti. Tas turgus iš esmės ir smugdo visą rajoną, nes vieta šiaip tai nereali.
Juk jis ir yra skirtas, iš principo, žmonėms, kurie atvažiavę iš užmiesčio iš karto gali prekiauti. Ar turime maksimas, tai turgaus nebereik?
Nesu aš nei už turgų, nei ką, tik žinau, kad jei nebūtų turgaus - valgytume nekokybiškas daržoves iš parduotuvių.
Comment
Comment