Artūras Žilinskas. Skulptūros idėja „Ekshibicionistas“.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažoji architektūra Kaune
Collapse
X
-
Parašė simsim Rodyti pranešimądar vienas projektas bus įgyvendintas http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/11/2...zemine-pereja/Paskutinis taisė Raelis; 2017.11.25, 20:12.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
As manyciau, kad kai aplinkui viskas taip tvarkosi bus mazesnes paskatos vel tersti ir dauzyti, kazkada tai ivyko 1980ies Niujorke, vadinosi isdauzto lango teorija (https://en.wikipedia.org/wiki/Broken_windows_theory). Gal ne visai atitinkama paralele, bet seniau jei ir budavo sutvarkoma, bet bendra netvarka aplinkui ir bendras netvarkos priemimas kaip normos nestabde ir skatino tolesni vandalizma.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimą
Aš duodu šimtą procentų, jo po savaitės, na, po mėnesio daugiausiai ten viskas buvo išdaužyta ir perėja atrodys vėl lygiai taip pat. Nes pas mus apstu tokių, kurie jaučia padaužyt ką nors mieste...Juolab, kad perėja jau buvo vieną kartą sutvarkyta ir greitai vėl buvo išdaužyta. Tada pvz., užlipino baltojo lokio nuotrauką, bet ir tą nepraėjus metams kvailiai kažkokie nuplėšė. Taigi ateitis kaip ir numanoma....
Comment
-
Pažiūrėkite, kiek naujų transporto stotelių pastatė ir kiek nuniokojo. Mano keliavimo trajektorijoje nenuniokojo nė vienos. Tad manyčiau, jei bus stebėjimo kameros, ir šią požeminę perėją ne taip greitai nuniokos, jei nuniokos iš viso. Juk tie niokotojai - vieni išaugo, kiti patraukė į užsienį uždarbiauti, dar kiti, greičiausiai, sėdi...Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Aš duodu šimtą procentų, jo po savaitės, na, po mėnesio daugiausiai ten viskas buvo išdaužyta ir perėja atrodys vėl lygiai taip pat. Nes pas mus apstu tokių, kurie jaučia padaužyt ką nors mieste...Juolab, kad perėja jau buvo vieną kartą sutvarkyta ir greitai vėl buvo išdaužyta. Tada pvz., užlipino baltojo lokio nuotrauką, bet ir tą nepraėjus metams kvailiai kažkokie nuplėšė. Taigi ateitis kaip ir numanoma....
- 1 patinka
Comment
-
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Yra kameros, tad nelabai ten pridaužys, aišku nežinantys nebent, bet po to tam pačiam KVK bus apskelbti ir dauguma chuliganėlių sužinos
Parašė Missoni Rodyti pranešimąAle kodėl pas Raelį visada toks negatyvas?
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Ar kameros ar ne, vis tiek nuniokos, jeigu pinigus iš ten grojančių muzikantų atima vakare, nors žino, jog kameros yra, tai čia bus kitaip. Patikėsiu tik tada, kai perėja per 1 metus nebus išpaišyta nei vienu grafiti.
O šiaip tai ir restauruotų namų fasadų sienos kartais apgrafitinamos, galbūt ir tų nereiktų naujint pagal logiką
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąJau nušvilpėm iš Vilniaus?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąJis bus Kaune, o kur ir koks spres visuomeneKeliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nemažai metų aš pasvajoju apie kokį nors rimtą akcentą tame žiede. Kad ir inkorporavus vaizdo reklamas, kad būtų ne į minusą.
Tai jau yra Kauno Akcentų laimėtojas ten numatytas.
Comment
Comment