Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažoji architektūra Kaune
Collapse
X
-
Drobe virtusią niūrią buvusio „Drobės“ fabriko pastato sieną Žemuosiuose Šančiuose papuošė įspūdingo dydžio piešinys, pavadintas „P.S.“
https://kaunas.kasvyksta.lt/2020/04/...elio-kurinys/#Paskutinis taisė liux; 2020.04.06, 19:39.Русский военный корабль, иди нахуй!
- 4 patinka
Comment
-
2018 m. vasario 27 d. įsigaliojo Kauno miesto savivaldybės tarybos sprendimas Nr. T-52 “DĖL KIOSKŲ, PAVILJONŲ IR PREKYBAI PRITAIKYTŲ AUTOMOBILIŲ AR PRIEKABŲ IŠDĖSTYMO KAUNO MIESTO SAVIVALDYBĖS TERITORIJOJE SPECIALIOJO PLANO PATVIRTINIMO” http://www.kaunas.lt/seniunijos/kios...ku-demesiui-2/
KP (kioskas ar pavilijonas) Pojektų architektūrinių sprendimų nustatymas (architektūrinė išraiška, įvaizdis dizainas išdėstymas)
KP objektas ar objekto projektas turi atitikti pateiktuose 3-jų KP pavyzdžiuose nustatytus reikalavimus: vizualiniam įvaizdžiui, pastato dydžiui ir aukščiui, siūlomam medžiagiškumui, laikinųjų pastatų grupių išdėstymo specifikai, spalviniam sprendimui, reikalavimams darbo vietai ir aplinkai.
KPA (kioskas, pavilijonas, prekybai pritaikytas automobilis ar prikaba) pertvarkymui ir atnaujinimui skirti tris metus nuo Specialiojo plano patvirtinimo datos. T.Y. IKI 2021 VASARIO 27d.
Liko pusę metų susitvarkyti.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė simsim Rodyti pranešimąTaikos pr. "Statoil" originalu?
Comment
-
Parašė Austras Rodyti pranešimąNieko keisto - Partizanų g. yra stotelė "Dvarčionių keramika, nors ne tik parduotuvė, bet ir pati įmonė seniai uždaryta.
Dk egzistuojanti ir viskas gerai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kažin ar į temą, ne kalba apie neegzistuojančią stotelę statoil.
Dk egzistuojanti ir viskas gerai.
Comment
-
Parašė Austras Rodyti pranešimą
Tada ok, tiesiog nežinojau, kad Statoil stotelė neegzistuoja. Man užkliuvo įmonės pavadinimas, kurio irgi jau nebėra, kaip ir Dvarčionių keramikos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO man patinka palikimo "legacy" stotelės kaip DK. Visiems žinoma vieta, nėra prasmės pervadinti.
O statoil kada paskutinį kartą tokia stotelė buvo? Prieš 10 metų? Ir iki šiol nepakeistas ženklas?
DK buvo maisto parduotuvė “Papartis”, kai aš tenai gyvenau.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO man patinka palikimo "legacy" stotelės kaip DK. Visiems žinoma vieta, nėra prasmės pervadinti.
O statoil kada paskutinį kartą tokia stotelė buvo? Prieš 10 metų? Ir iki šiol nepakeistas ženklas?Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGal kas galite paaiskinti, kas per wtf yra cia?
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimą
Sakyčiau skulptūra "Plunksnakotis"
Spėju, jį padarė tas pats skulptorius kaip ir tą pikčių su kiškio apranga prie Vilniaus g. požeminės perėjos.
Edit. Išsiaiškinau, kad mano spėjimas teisingas. Ant Laisvės al. 28 palangės nuo 2019 metų stovi Luko Šiupšinsko skulptūra “Ikaras”.Paskutinis taisė manometras; 2021.05.15, 21:10.ПТН ПНХ
Comment
-
Gegužės 22 d. (Kauno gimtadienis) bus baigti trys sienų piešiniai (muralai).
Kaunas Europos kultūros sostinė 2022 dovanos miestui
Planuojama atidengti net tris gatvės piešinius dedikuotus menui. Vienas iš jų bus skirtas šokio teatrui AURA (Nemuno g. 20 a.), kitas – Kauno simfoniniam orkestrui (Mickevičiaus g. 28), o trečiasis – nuo 1967 metų leidžiamam kultūrosbei meno žurnalui Nemunas (Kęstučio g. 62).
Taip pat gimtadienio dieną Rotušės aikštėje miesto praeivių lauks ir dar viena staigmena.
ПТН ПНХ
Comment
-
Parašė utomnes Rodyti pranešimąDėl naujamesčio viskas gerai, bet dėl rotušės aikštės norėčiau daugiau pagarbos kultūros istorijai.ПТН ПНХ
Comment
Comment