Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune (archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

NBA arenos tikrai nieko gero.

Comment

Man NBA arenos labiau patinka negu studentu

Comment

@joker

taciau Kaunui reikia universalios arenos. ji bus naudojama ne tik krepsiniui, taciau ir ledo rituliui, koncertams, valstybinems reikmems. kas zino, kaip ten geriau.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė alonso
          gal kas turit nuotrauku is Atenu olimpiados arenos, kur Lietuva pries Graikija zaide? (neprisimenu, ar toj pacioj visos rungtynes vyko). interjeras tikrai suzavejo

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

hm..dabar net nezinau...per varzybas sale atrode tikrai skoningai..o dabar tokia "papygiaj"..

Comment

Gal turejai galvoje kita Helliniko Indoor Arena?

Comment

Parašė alonso
                @joker

taciau Kaunui reikia universalios arenos. ji bus naudojama ne tik krepsiniui, taciau ir ledo rituliui, koncertams, valstybinems reikmems. kas zino, kaip ten geriau.
                Na universali tai nereiskia prigrusta ivairiu maitinimo istaigu, atskiru vip loziu ir su plika siena vienam aiksteles gale, kaip kad siemense yra.

Comment

VIP lozes nori ar nenori bus;]

Comment

Siemens'e dar kampuose balkonai istiklinti yra.
                    Labai jau negraziai atrodo.
                    Bet universali yra universali.

Taciau jau dabar galima pasakyti kad Kauno arena bus geresne bent jau forma - koliziejaus. Tarkim vidaus audio atzvilgiu pranasumas milziniskas.
                    O siena jei bus tai bent jau ne plokscia, o lenkta.

Comment

forma bus tokia :

Kaip matome Tribunos bus is visu pusiu, kas yra labai gerai, bei (jei neklystu) triju pakopu tribunos, ta prasme trim aukstais eis..

Comment

Forma arenos tokia pat, bet Siemense yra stacios sienos priekyje, o cia kaip matai visur tribunos, ir nuolaidzios sienos, del to akustika sioje arenoja bus tikrai geresne

Comment

jo shiiap akustika yra esminis dalykas...va butent akustika Siemensas nepasizhymi....

bet va bishki abidna kad jei pasistatysim 12,000 arena tai jokiu shansu turet kaune final 4 ar kazhka panashaus , nes kalbama kad gales vykt ne mazesnese kaip 15,000 salese .... nu aishku 15,000 mums bishki perdaug butu
                          KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

uztektu ir 12 000, jei kalbi apie Eurolygos finalini ketverta.

Comment

Parašė alonso
                              uztektu ir 12 000, jei kalbi apie Eurolygos finalini ketverta.
                              hm kolas tai uzhtenka ...bet va shi menesi bus posedis ir tipo siulymai yra kad eurolygos final 4 gales vykt tik 15,000 ir didesnese arenose ... pazhiurek euroleague.net rashe ten
                              KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Ukio banko rekonstrukcija. Labai vyliuosi, kad padidins sio pastato aukstingume bent iki 3 aukstu + mansarda.

Comment

...kaip pirštu į akį

Comment

Parašė 5ki
                                    ...kaip pirštu į akį
                                    Tikrai?

Comment

kokiu pirstu? i kokia aki?

Comment

tai va Turiu tokiu kaip ir naujienu.

1.Nepriklausomybės aikštėje bus suremontuotas buves policijos komisariato pastatas(čia netoli naujojo VDU ir SOLO picerijos) ten bus įrengti biurai, prabangūs apartamantai, 2 aukštų(po žeme) stovejimo aikštele.
                                        2. Bus pradėta kauno dramos teatro rekonstrukcija
                                        3. Bus perdažytas "takiosios Nėries" viešbutis.(ant pastato dešinio šono mačiau kelis potepius skirtingom spalvom
                                        4. Na aišku "Ūkio Bankas" paaukštintas ir suremontuotas

Comment

Liux !

Apie dramos teatro rekonstrukcija jau seniai snekama, o apie policijos pastata tai pirma kart girdziu. Cia man patiko. Gal yra renderiu ar aprasymu ?

Comment

Working...
                                          X