Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune (archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Grafinas
    Ash kiek radau generaliniam miesto plane:
    http://www.kaunas.lt/miestas_/bendra.../bp/index.html
    tai perspektyvoje po 2010m (kaip ir buvo planuota dar tarybiniais laikais) tiltas bus statomas 25m zemiau HES'o
    Jooo, gera puslapį tu čia ištraukei tik įdomu ar tai įgyvendins...
    [CENTER]:jega::jega::gitara::jega::jega:[/CENTER]
    [CENTER][FONT=Verdana]KAUNAS atsigauna[/FONT][/CENTER]

Comment

Padariau keleta foto apie tuos pastolius prie Vainetos Savanoriu pr. Atvare kazkoks veikejas su Audi A8, sako, ka cia slapta fotografuoji, puole kazkam skambint, kad mol, slapta fotografuoja.

O cia matosi kaip daro high-way, einanti nuo Ciurlionio tilto, po Aleksoto tilto ir iki Radzineviciaus tilto (iki Via Baltica)

O cia mes demonstruojame meile Lietuvai, bet kitokiai, be Vapsio, AMB ir Co.

Ir pagaliau rekonstruojamas Ukio Bankas Laisves Alejoje

Comment

aciu uz nuotraukas. tik negi ten nuo Aleksoto tilto tuos stulpus nulups?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė alonso
          aciu uz nuotraukas. tik negi ten nuo Aleksoto tilto tuos stulpus nulups?
          nenulups, net sovietinius simbolius paliks

Comment

o kuriems galams tuos simbolius palikti. beje, kuriuoje vietoje jie buvo?

Comment

Parašė alonso
              o kuriems galams tuos simbolius palikti. beje, kuriuoje vietoje jie buvo?
              tai jie ant tu kolonu ir yra, tokie, tipo, herbas ar kazkas, bet pjautuvas ir kujis tikrai yra. O paliks todel, kad tai paveldas Man tai patinka, kad palieka, nes istorija vistik

Comment

as ta istorija su plaktuku, su plaktuku..

Comment

Ačiū už nuotraukas
                  Atvare kazkoks veikejas su Audi A8, sako, ka cia slapta fotografuoji, puole kazkam skambint, kad mol, slapta fotografuoja.
                  o kaip viskas baigės?
                  Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Šioje vietoje aš sutinku su Alonso- niekaip nesuprantu, kurių velnių reikia saugoti tą tarybinį "paveldą", jeigu jo ir taip visos gatvės pilnos. Nemanau, kad reikėtų ant Aleksoto tilto palikti pjautuvą ir kūjį, ypač žinant kiek čia to ženklo atstovai pripjovė ir pridaužė.
                    Birth, school, METALLICA, death

Comment

is pradziu as jam, tipo, variau taip: koks tavo reikalas, ka noriu ta ir fotografuoju, o kas tu toks. Tik ziuriu, jau darbininkai su kastuvais pakele galvas i mane snairuoja, tada susvelninau tona, mol, atsiprasau, nezinojau, ar galiu fotografuoti ir t.t. tas pakalbejo su kazkuo telefonu, paklause, ar as ne is Kauno dienos, uzsirase mano telefono numeri (tuoj pat perskambino, pasitikrinti ar nemeluoju), sedo i Audine ir nuvaziavo

Comment

ka turetu reiksti zodis "mol"?

Comment

kazkoks rusiskas vertinys

"tipo"

Comment

Parašė 99
                            Ačiū už nuotraukas

o kaip viskas baigės?

Jei bicas su A8 yra tik kazkokio kito veikejo apsauginis, raportuojantis telefonu savo bosui, tai man isvis idomu darosi kas ten per publika ir su kuo tada bosas vazineja

Comment

/
                              kažkada sklido kalbos, kad tuos naujos statybos pastatus Savanorių pr. ir netik stato žmogai iš juodų pinigų. Viskas prasidėjo nuo pastato pramonės pr. dabar ten Tavydas, paskui BMS ir t.t. Tipo tų pastatų užsakovė yra kažkokia moteriškė, tačiau ji atlieka tik "statytinės pareigas" .

Comment

@99

gal galetum detaliau?

negi visi pastatai is "juodu piningu" pastatyti?

Comment

kažkada sklido kalbos
                                  aš nieko neteigiu, tik sakau, ką esu girdėjęs.

Comment

Parašė 99
                                    /
                                    kažkada sklido kalbos, kad tuos naujos statybos pastatus Savanorių pr. ir netik stato žmogai iš juodų pinigų. Viskas prasidėjo nuo pastato pramonės pr. dabar ten Tavydas, paskui BMS ir t.t. Tipo tų pastatų užsakovė yra kažkokia moteriškė, tačiau ji atlieka tik "statytinės pareigas" .

man schitoj statyboj teko padirbet, ten uzhsakovas bet ka padarytu, kad tik pigiau but, ir visichkai jam dzin kokios tuo labiau architektura - kad tik pigeu butu ir kieczeu atrodytu.
                                    Savanoriu pr. nuo akluju link jonavos yra pasidalintas , statytines- onute ar danute viena chebra kits bicziukas kita chebra
                                    ¹°°°Grafinoo :lt:

Comment

Parašė alonso
                                      @99

gal galetum detaliau?

negi visi pastatai is "juodu piningu" pastatyti?

visi naujieji butent taip ir pastatyti, kazhkaip strigo "Kauno" kinoteatras, jis irgi turejo but rekonstruotas 2003

Comment

Cia pries kalniecius? Tai jis sutvarkytas. Ten dabar Neo Kaunas ir kitoks sudas.

Comment

Parašė tech
                                          Cia pries kalniecius? Tai jis sutvarkytas. Ten dabar Neo Kaunas ir kitoks sudas.
                                          gal tik aptvarkytas, bet tikrai nesutvarkytas

Comment

Working...
                                          X