Padariau keleta foto apie tuos pastolius prie Vainetos Savanoriu pr. Atvare kazkoks veikejas su Audi A8, sako, ka cia slapta fotografuoji, puole kazkam skambint, kad mol, slapta fotografuoja.
O cia matosi kaip daro high-way, einanti nuo Ciurlionio tilto, po Aleksoto tilto ir iki Radzineviciaus tilto (iki Via Baltica)
O cia mes demonstruojame meile Lietuvai, bet kitokiai, be Vapsio, AMB ir Co.
Ir pagaliau rekonstruojamas Ukio Bankas Laisves Alejoje
When a man lies, he murders some part of the world
o kuriems galams tuos simbolius palikti. beje, kuriuoje vietoje jie buvo?
tai jie ant tu kolonu ir yra, tokie, tipo, herbas ar kazkas, bet pjautuvas ir kujis tikrai yra. O paliks todel, kad tai paveldas Man tai patinka, kad palieka, nes istorija vistik
Šioje vietoje aš sutinku su Alonso- niekaip nesuprantu, kurių velnių reikia saugoti tą tarybinį "paveldą", jeigu jo ir taip visos gatvės pilnos. Nemanau, kad reikėtų ant Aleksoto tilto palikti pjautuvą ir kūjį, ypač žinant kiek čia to ženklo atstovai pripjovė ir pridaužė.
is pradziu as jam, tipo, variau taip: koks tavo reikalas, ka noriu ta ir fotografuoju, o kas tu toks. Tik ziuriu, jau darbininkai su kastuvais pakele galvas i mane snairuoja, tada susvelninau tona, mol, atsiprasau, nezinojau, ar galiu fotografuoti ir t.t. tas pakalbejo su kazkuo telefonu, paklause, ar as ne is Kauno dienos, uzsirase mano telefono numeri (tuoj pat perskambino, pasitikrinti ar nemeluoju), sedo i Audine ir nuvaziavo
Jei bicas su A8 yra tik kazkokio kito veikejo apsauginis, raportuojantis telefonu savo bosui, tai man isvis idomu darosi kas ten per publika ir su kuo tada bosas vazineja
/
kažkada sklido kalbos, kad tuos naujos statybos pastatus Savanorių pr. ir netik stato žmogai iš juodų pinigų. Viskas prasidėjo nuo pastato pramonės pr. dabar ten Tavydas, paskui BMS ir t.t. Tipo tų pastatų užsakovė yra kažkokia moteriškė, tačiau ji atlieka tik "statytinės pareigas" .
/
kažkada sklido kalbos, kad tuos naujos statybos pastatus Savanorių pr. ir netik stato žmogai iš juodų pinigų. Viskas prasidėjo nuo pastato pramonės pr. dabar ten Tavydas, paskui BMS ir t.t. Tipo tų pastatų užsakovė yra kažkokia moteriškė, tačiau ji atlieka tik "statytinės pareigas" .
man schitoj statyboj teko padirbet, ten uzhsakovas bet ka padarytu, kad tik pigiau but, ir visichkai jam dzin kokios tuo labiau architektura - kad tik pigeu butu ir kieczeu atrodytu.
Savanoriu pr. nuo akluju link jonavos yra pasidalintas , statytines- onute ar danute viena chebra kits bicziukas kita chebra
Comment