Aš įžiūriu žemės darbus ties pėsčiųjų tilto vieta
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kongresų ir koncertų rūmai
Collapse
X
-
Parašė Trimitas Rodyti pranešimąRuošiama statybų aikštelė Fredos krante. Gal koncertų rūmams, gal tilto statyboms.
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTiltą į niekur už 115mln. nebrangu statyt… Kodėl koncesijos būdu nestato salės?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąTiltas į Marvelę nuo Brastos g. Bereikalingas tiltas mano nuomone.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimąKadangi nuo pat pradžių savivaldybė sakė, kad jiems vieniems finansiškai per sunku pastatyti, tai, manau, laukiama seimo rinkimų rezultatų ir palankesnės valdžios. Turbūt vėl pamatysime vieną kitą plakatą, kur Visvaldas palaiko kokius kandidatus ar partiją.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąPirkimas seniai paskelbtas. Man merija FB pakomentavo,kad rytoj laukti naujienų dėl
koncertų centro. Gal jau parinko rangovą? (Autokausta)
Tai tikėtina tiesiog praneš kad paskelbtas pirkimas.
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Pasiūlymo pateikimas terminas 2024-10-02.
Tai tikėtina tiesiog praneš kad paskelbtas pirkimas.
jau seniai paskelbtas pirkimas. Be to savivaldybe paskelbs informacija apie statybu pradzia,kiek minejo FB komentare savo.
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Jus turbut neskaitot pranesimu. Juk
jau seniai paskelbtas pirkimas. Be to savivaldybe paskelbs informacija apie statybu pradzia,kiek minejo FB komentare savo.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąAr per mėnesį įmanoma pateikti tinkamai paruoštą pasiūlymą tokio kalibro statiniui?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąAr per mėnesį įmanoma pateikti tinkamai paruoštą pasiūlymą tokio kalibro statiniui?
- 1 patinka
Comment
Comment