Tai kad rimtai čia vagina - bet jau po to, kai joje pabuvojo 110 mm kanalizacinė alkūnė
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] PC "Prisma" statybos Jonavos gatvėje
Collapse
X
-
Matyt sperma smegenis spaudzia...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąŽmogus parašė vaizdingą palyginimą, o jūs čia visi putojatės
Comment
-
Visiems, kurie gerbia tikrą architektūrą, skiriamas filmas Drobės atminimui..
http://www.youtube.com/watch?v=mYnHm2QFfS4
Mano asmeninė kuryba, fotografuota, filmuota ir montažas su Nokia Nst-4 v3.1.9Paskutinis taisė Ikarus280; 2013.01.05, 01:54.
Comment
-
Įėjimų išpildymas nustebino gerąja prasme, atrodo net per prabangiai tokiam eiliniam pigiam angarui.
Na o jei palyginti su artimiausiais konkurentais - "Žaliakalnio IKI", kur rekonstrukcija irgi padaryta neseniai, tai ten interjerui nors kažkiek dėmesio skirta, taip pat privalumas - Savitarnos kasos. Deja, bet "Prizmoje" tokio stebuklo nerasta.
Tiesa, darbo laikas iki 23 val. - taškas "Prizmos" naudai
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimątai, kad tiek silas tiek iki iki tiek pat dirba
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąŠilas iki 23 val., bet Iki tik iki 22 val., tačiau nei Iki, nei tuo labiau Šilas negali lygintis asortimentu su Prisma.
Comment
-
Nemanau, kad "Prismai" reikalingos savitarnos kasos. Kaip suprantu "Prismos" orientuotos į vežimėliais prekes perkančius, o profesionali kasininkė kur kas greičiau nuskanuoja prekes nei vidutinis pirkėjas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPrisma irgi nelabai gali lygintis su Maxima ar Rimi.
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąMan Prismos asortimentas zymiai priimtinesnis nei Maximos ar Rimi. O siaip liaudyje jau vaiksto naujas posakis: "Ne Maximos klientui Prisma suprasti".
Comment
-
Man irgi Prisma daug priimtinesne... ir asortimentu... ir kainom... ir aptarnavimo kultura... ir erdvesne aplinka... ir nuotoliu nuo namu.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąMan irgi Prisma daug priimtinesne... ir asortimentu... ir kainom... ir aptarnavimo kultura... ir erdvesne aplinka... ir nuotoliu nuo namu.
Comment
-
Maxima, maximai nelygu. Prie manos namu atsidare pavasari, tai jau pardavejos pazistamos, sveikinasi, galima pakalbint, panasiai kaip uzsieni
O siap rekonstruotos IKI tai, savitarnos kasos, prekiu pateikimas man labai patinka
Prismos prekiu asortimentas man ir priimtiniausisas, bet tos dideles erdves man asmeniskai nelabai..
Silas, kazkaip man asocijuojasi su visokiais ex. taupyk ir pan, bet to prekes ir kainos kazkaip nedraugiskos, bet PC tokiose nisinese vietose, matyt turi savo pirkeju rata.
Norfoj sako pigiausia, bet man nuejus norisi
Comment
Comment