projektiniuose pasiulymuose parasyta, kad greta projektuojamo garazo esancioms kareivinems isduotas statybos leidimas, tai uz tai nieko ir nera.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žemųjų Šančių kareivinių konversijos projektas Kaune
Collapse
X
-
Kaune, Juozapavičiaus prospekte, antram gyvenimui prikeltos kareivinės tapo ir tarptautinės kompanijos „Devbridge“ namais. Tiesa, apie tai skelbia tik nedidelė iškaba ant vieno iš pastatų, kuriame iš viso darbuojasi 100 žmonių.
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=69030432
Comment
-
Kaunas valosi žaizdas: griuvenas keičia išskirtiniai namai
Atnaujinta, daugiau nei 5 hektarų buvusių kareivinių teritorija jau šią vasarą pakvies įsikurti pirmuosius gyventojus. Projektas „Juozapavičiaus 13“ sieks pirkėjus patraukti ne tik itin patogiu susisiekimu, bet ir namais žmonėms, norintiems gyventi moderniai ir patogiai, bei jausti pastato istoriją ir laikmetį. Ypatingas teritorinis kvartalo išdėstymas gyventojams suteiks daug žaliųjų erdvių.
Comment
-
Ar tik man nesiseka rasti nei Miesto renesanso tinklalapio nei paties projekto, ar jų ir nėra?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAr tik man nesiseka rasti nei Miesto renesanso tinklalapio nei paties projekto, ar jų ir nėra?
Comment
-
Rimi mačiau Hyper market plakatą pastatė priešais A. Juozpavičiaus pr. 11 namą (tarp 13 ir 9 namo), kur jau dvi savaites kasinėjo stipriai, kaip suprantu, tai gali būti dalis šio projekto.
PS: teisus buvau. Šioj fotoj matomas prekybcentris ir bus tas Hyper Rimi.
Paskutinis taisė fredis; 2016.03.05, 12:35.You've got one life! Live it!
Comment
-
Vietoje apleistų kareivinių – kvartalas už 30 mln. Eur
Kauno Juozapavičiaus gatvėje kvartalą plėtojanti bendrovė „Miesto renesansas“ į projektą investuos apie 30 mln. Eur. Iki metų pabaigos čia bus pastatyti 58 būstai, vaikų darželis, mokykla bei prekybos centras – bendrovė jau pasirašiusi sutartis su operatoriais. Kitu etapu plėtotojai imsis biurų statybų.
Comment
-
Pirmadienį oficialiai atidarytas rekonstruotas Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pastatas. Nuo šiol visi Panemunės teritoriją aptarnaujantys pareigūnai glausis A.Juozapavičiaus pr. 17. Darbuotojai naujajame pastate dirbo jau nuo šių metų gegužės.
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...as-56-647299#_
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąIsores neliete? Vidus gan pigiai aptvarkytas, net matosi, kad plyteles kreivia detos... labai jau "rusisku" stilium viskas aptvarkytaSvarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė Jopapa Rodyti pranešimąPirmadienį oficialiai atidarytas rekonstruotas Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pastatas. Nuo šiol visi Panemunės teritoriją aptarnaujantys pareigūnai glausis A.Juozapavičiaus pr. 17. Darbuotojai naujajame pastate dirbo jau nuo šių metų gegužės.
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...as-56-647299#_
Comment
-
KVARTALO ATGIMIMAS: GYVENAMASIS BŪSTAS KARTU SU MOKYKLA IR DARŽELIU http://m.kauno.diena.lt/naujienos/ka...arzeliu-767521
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Cezaris Rodyti pranešimą
Comment
-
Na su barakais gal nereikia lyginti... Apskritai šitas kareivinių projektas visuose šančiuose, vykstantis jau turbūt 10 metų, yra vienas įspūdingiausių konversijos projektų visoje Lietuvoje.
kas dėl darželio stiliaus - na jis pasirinktas ultra naujoviškas, dėl to galima daug diskutuoti, na bet mano vaikai irgi eina į naują privatų darželį - visi norintys nebetilpo, tai pastatė konteinerinį priestatą šalia, kur dičkis ir lanko. Tai kaip dėl tokių dalykų? Austėja gerai sakė - darželius nuspalvina vaikai ir jų emocijos, pastatas ne taip svarbu. Bet čia tuoj pradėsim offtopic
- 1 patinka
Comment
Comment