pagaliau kazka daro
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kaunas ketina statyti didelę krepšinio areną
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Va kaip tik situ statybu as ir laukiau, saunumelis !
syle, man atrodo kad tu nenori, jog Kaune Butu statoma Arena, kitaip nesigincytum taip inirtingai, juk koks tavo reikalas ar ji bus pelninga ar nepelninga, juk ne tu ja statai ir beje bandai irodyti, kad arena bus tikrai nepelninga, kai jos dar nei pamatu nesimato. O pavyzdziai su Siemensu tai isvis nereiksmingi...
Comment
-
Parašė MantazO iš kur žinai, kad nenuostolinga? Šiaip tokiems objektams nuostoliai nesvetimas reiškinys
Comment
-
Perskaicius visa tema, matosi kai kuriu asmenu noras bet kokia kaina visgi ikisti tuos sporto rumus i ta sala, kad neduok dieve nereiketu siknos toli nesti. Todel jei jus taip gulate kryziumi uz statybas saloje, pasiulymas mano butu toks: reikia ant sporto rumu statyti gyvenama dangoraizy, tai kai kuriem is vis butu super, galetu su tapkem liftu nusileisti i rengini.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė KemaPerskaicius visa tema, matosi kai kuriu asmenu noras bet kokia kaina visgi ikisti tuos sporto rumus i ta sala, kad neduok dieve nereiketu siknos toli nesti. Todel jei jus taip gulate kryziumi uz statybas saloje, pasiulymas mano butu toks: reikia ant sporto rumu statyti gyvenama dangoraizy, tai kai kuriem is vis butu super, galetu su tapkem liftu nusileisti i rengini.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Ne as turiu problemu, o kai kurie asmenys, kuriems iki arenos pavaziuot savo auto ar pasiimti taksi yra problemos. Taciau duodu b.... nukirsti, kad jei problemos remiasi i keliones kastus, tai jus retas svecias toj arenoj busite jei ji ir bus jusu namo pirmame aukste. Man labiau priimtina ideja sala paversti parku. O kad dabar ten shabakstynai, siukslynai ir shunu sh, tai nieko nuostabaus, kiek ideta $$$, ta ir turite.gera gyventi gerai
Comment
-
Iš tavo komentarų matosi, kad net nenutuoki apie ką kalba eina. Prie ko čia nuvažiavimas autobusu ar taksi? Esmė ne susisiekime , o Kauno centro prikėlime gyvenimui, naujose investicijose miesto širdyje, o ne kažkur pakraščiuose.
P.S. Patarimas. Nedalink savo "pasididžiavimo" nukirtimui, nes vieną kartą gali jo ir netekti...
Comment
Comment