Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gyvenamųjų namų kompleksas Aukštuosiuose Šančiuose, Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jei kas nors nesupyks (FlagMan) įmesiu keletą foto darytų pirmą 09 metų dieną nuo stogo ant, kurio ir pasitikome naujuosius

Nuo 16-čio stogo praktiškai bus galima stebėti varžybas

You've got one life! Live it!

Comment

Seniai laukiau šių nuotraukų
      Kas dabar drįstų pasakyti kad šančiai yra neidealioje vietoje?
      Beje koks užlipimas ant stogo? Yra laiptine ar vistik kopetėlės ?

Comment

Parašė GYARD-P Rodyti pranešimą
        Seniai laukiau šių nuotraukų
        Kas dabar drįstų pasakyti kad šančiai yra neidealioje vietoje?
        Beje koks užlipimas ant stogo? Yra laiptine ar vistik kopetėlės ?
        Nea civilizuotai, laiptine iki pat durų į grožį, tik, kad jos parakintos gali būti. Bet va mums nuskilo

Comment

Pralinksmino bet atspauzdino ant truputį geresnio popieriaus, toks gelsvas tas pasiūlymas. Gražu, tik skaičiai ant jo nekokie ypač dbr

Comment

Vilniuje garazai uz dyka tik pirk buta (nors ir butu kainos tikrai jau neblogos)

Comment

Kol kas garažų pasirinkimas nemenkas
              Kaunas yra Kaunas

Comment

Parašė Remas123 Rodyti pranešimą
                Vilniuje garazai uz dyka tik pirk buta (nors ir butu kainos tikrai jau neblogos)
                Už dyką visiems aišku, kad niekas nieko neduoda

Šiaip ar taip, aš manau, kad perkant butą turėtų būt jau įskaičiuotas garažas ir be jokių kalbų, nes tikrai turbūt nerasi perkančio butą be automobilio. Taip ir gatvėse automobilius gal atprastų statyt visi ir šiokia tvarka būtų.
                Aišku, čia viską padarė tas NT burbulas, kai visi norėjo išspaust maksimalų pelną. Taip ir gavosi, kad perki butą pigiai, bet tas pigiai ir gaunasi taip, kad dar apdailai, garažui ir panašiai išleidi dar tiek pat.
                Na, bet dabar situacija normalizuosis ir viskas atsistos į savas vietas.
                Aš iš dalies net patenkintas ta krize, tik kad miesto plėtra ir vienas kitas projektas stoja...

Comment

Visiems po garaza yra neimanoma, nes garazu yra tik kokiai pusei butu.
                  Del apdailos truputi perlenkei.. as zinau kas musu name apdaila pasidare uz 8000lt savo rankom. Nors kazinau, gal tu i apdaila iskaiciuoji baldus?

Parašė marazas Rodyti pranešimą

Šiaip ar taip, aš manau, kad perkant butą turėtų būt jau įskaičiuotas garažas ir be jokių kalbų, nes tikrai turbūt nerasi perkančio butą be automobilio. Taip ir gatvėse automobilius gal atprastų statyt visi ir šiokia tvarka būtų.
                  Aišku, čia viską padarė tas NT burbulas, kai visi norėjo išspaust maksimalų pelną. Taip ir gavosi, kad perki butą pigiai, bet tas pigiai ir gaunasi taip, kad dar apdailai, garažui ir panašiai išleidi dar tiek pat.
                  Aš iš dalies net patenkintas ta krize, tik kad miesto plėtra ir vienas kitas projektas stoja...

Comment

Foto pro mano balkoną (kokybė neįspūdinga)

Comment

Gerai, kad bent pagaliau gatvę panašu, kad turėsime. Savivaldybė už ją moka, nes Būstuvą bankas arba rekstrurizuos arba užlenks...

Vienas namas susimontavo kameras, o antrasisi taip pat ruošiasi.

Comment

nu tai jūs tada pateptieji, skaityk didžioji dalis šiųmetinių pinigų ir nusės šitoje gatvelėje...

Comment

Parašė marazas Rodyti pranešimą

Kam tau tas garazas,kuris kainuoja tiek kiek dvi tokios masinos,kokias tu gali sau leisti:-))) Atrodo,kad pats visiskai neskaiciuoji:-)) Kad parkingui reikia daugiau vietu,del to galima sutikti. O kad masinai reikalingas garazas....cia dar kazkokia sovietiniu laiku mastymo liekana. Pasiziurek kaip europoje zmones naudojasi masinomis: atvaziuoja ir palieka kuo arciau duru ir jokiu garazu jiems nereikia. Dabar masinos tvarkingos ,uzsiveda lengvai ir ziema,praejo jau tie rusu laikai ,kai reikejo tureti garaza,jame dar pilna visokio slamsto,nes byranciai rusiskai masinai vis gali ko nors prireikti,ar kokio vielos gabalo ka priristi,prakrapstyti ar dar ko nors:-))) Dabar jau labai retas kuris pats beremontuoja masina kieme,nebent tik jau is visisko biednumo.

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                            Kam tau tas garazas,kuris kainuoja tiek kiek dvi tokios masinos,kokias tu gali sau leisti:-))) Atrodo,kad pats visiskai neskaiciuoji:-)) Kad parkingui reikia daugiau vietu,del to galima sutikti. O kad masinai reikalingas garazas....cia dar kazkokia sovietiniu laiku mastymo liekana. Pasiziurek kaip europoje zmones naudojasi masinomis: atvaziuoja ir palieka kuo arciau duru ir jokiu garazu jiems nereikia. Dabar masinos tvarkingos ,uzsiveda lengvai ir ziema,praejo jau tie rusu laikai ,kai reikejo tureti garaza,jame dar pilna visokio slamsto,nes byranciai rusiskai masinai vis gali ko nors prireikti,ar kokio vielos gabalo ka priristi,prakrapstyti ar dar ko nors:-))) Dabar jau labai retas kuris pats beremontuoja masina kieme,nebent tik jau is visisko biednumo.
                            Trumparegiskas mastymas. Pats gyvenime turbut nesi turejes masinos, jei nezinai jo patogumo.. Del remontu, tai man paciam susitvarkyt masina didelis malonumas, taip, kad..

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                              O kaip su vagystem ir nusikalstamumu? Patys gyvenu Fredos miestelyje, ten kas savaite kokia masina pavagia ar bent jau langus isbarskina arba ratus nuima. Uzsienyje gal ir gali sau ramiai palikti masina lauke, bet ne Lietuvoje. Naiviai mastai.

Comment

Šian. Pagaliau jau kelias pabaigtas. Mašinų nebelaužysime

Bet čia kelių metrų pritrūko

Čia galėtų būti vaikų aikštelė, bet tik už gyventojų pinigus, bet ir tai sunkiai įmanoma... Aiškų būtų gerai ir kašis

Šio nuvažiavimo manau nereikėjo. O ir kada bus sutvarkytas tikrai neaišku, nes jau čia Būstuva turi padaryti...

Comment

jo aš nepagailečiau pinigų (aišku proto ribose), kad atsirastu kašio aikštelė.

Comment

ar dar veikia forumas? kaip ar skundziates pirmojo namo 2007m statybos kokybe? sienos nesutrukinejo? ieskau cia buto...

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                      Trumparegiskas mastymas. Pats gyvenime turbut nesi turejes masinos, jei nezinai jo patogumo.. Del remontu, tai man paciam susitvarkyt masina didelis malonumas, taip, kad..
                                      tai tokiam kaip tu "miestieciui" ir reiketu but autosaltkalviu profteku, jei tai jau traukia masinos... kaimietis eilinis
                                      Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB

Comment

Parašė Athens Rodyti pranešimą
                                        tai tokiam kaip tu "miestieciui" ir reiketu but autosaltkalviu profteku, jei tai jau traukia masinos... kaimietis eilinis
                                        Kaip matau neesi turėjęs mašinos. Pats gyvenau daugiabutyje, buvo kaip buvo, tai vietos trūkdavo (dabar dar labiau). Bet išsikrausčiau į nuosavą namą, su garažu (be duobės nes aš nemoku remontuoti :] ), tai žiema yra nepakeičiamas dalykas, kai ateini į šiltą, neapsnigtą mašiną. O apie patogumą keliauti mieste su mašina net nekalbu. Man užteko pirmą kursą į KTU su viešuoju pavažinėti, ačiū daugiau nenoriu.

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                                          Kaip matau neesi turėjęs mašinos. Pats gyvenau daugiabutyje, buvo kaip buvo, tai vietos trūkdavo (dabar dar labiau). Bet išsikrausčiau į nuosavą namą, su garažu (be duobės nes aš nemoku remontuoti :] ), tai žiema yra nepakeičiamas dalykas, kai ateini į šiltą, neapsnigtą mašiną. O apie patogumą keliauti mieste su mašina net nekalbu. Man užteko pirmą kursą į KTU su viešuoju pavažinėti, ačiū daugiau nenoriu.
                                          klysti, mašiną tikrai turėjau (dabar jau neturiu)
                                          šiaip atsiprašau, nenorėjau nieko įžeist- pasikarščiavau.
                                          bet mane vistiek pykdo transporto reiškinys, kai visi užkemša gatves mašinom. aš kažkaip teikčiau prioritetą viešajam transportui, kita vertus to paties viešojo transporto sistema Lietuvoj veikia prastai- pvz. pro mano namus važiuoja vienas 24 autikas, o jo grafikas tragiškas.
                                          Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB

Comment

Working...
                                          X