Na, as tikrai nieko bendro su jais neturiu, bet dairiausi sesei buto tenais, tai man asmeniskai patiko... Darbai atrodo atlikti kokybiskai, kainos padorios. Nelabai as suprantu, ko jus taip sirstat. Tuo labiau, kad visi pasipiktinimai del aplinkos ir masinu parkingo, o perkat tai butus vystomam komplekse
Nežinau kokio, manau bus 2 x-ų. O žinios iš būstuvos aukštumų lūpų Bet kažkaip man nesitiki, nors buvau patikintas. Tik nesusiklaidinkit, maxima vietoje šių "sunkvežimių" garažų
Iki metų galo maxima stovės vietoj tų garažų kur ofisų pastatas ( verkių 48) ir pats ofisas atsinaujint turėtų.
nesamone, visiskai nekomercine vieta kad maxima statyti, juo labiau uz 5 min masina jau stovi kita Maxima. ir iki metu galo - nerealus terminas.. nebuvo galvanauskio vyzdziai issiplete kada sita pasaka seke?
siaip kaip gyventojas nepriestarauciau, gal nors Maxima ta aplinka aptvarkys, nes buves vadovas nesugeba, konkretus sugebejimu ir noro trukumas.
beje - sveikinam gyventojus su teisine pergale.
nesamone, visiskai nekomercine vieta kad maxima statyti, juo labiau uz 5 min masina jau stovi kita Maxima. ir iki metu galo - nerealus terminas.. nebuvo galvanauskio vyzdziai issiplete kada sita pasaka seke?
siaip kaip gyventojas nepriestarauciau, gal nors Maxima ta aplinka aptvarkys, nes buves vadovas nesugeba, konkretus sugebejimu ir noro trukumas.
beje - sveikinam gyventojus su teisine pergale.
nusiusk situos pamastymus maxima vystytojams, gal paklausys
Comment