Ko jie ten sulėkė? lyg kokia miną būtų radę...?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gyvenamųjų namų kompleksas Aukštuosiuose Šančiuose, Kaune
Collapse
X
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąFredi, negąsdink, dar ir mano langai išbarškėsYou've got one life! Live it!
Comment
-
Pasirodė vėliau ir išminuotojai jiems padėjo Kamesta duobę iškasti, nes vietoj rengėsi sprogdinti.
Va spogmuo pažymėtas
Jį švelniai paguldė dugne duobės gylio su lyg tuo išminuotoju. Prijungė laidus ir užkasė. O tada biškį sudrebėjo mano namas. Norėjau, kad žemės į viršų išlėktų, bet teko nusivilti, tik dūmų parūko Laukiam daugiau tokių nuotykių
Beje dar žurnaliūgų buvo pora. Jie filmavo...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąMatosi, kad iš antro aukšto fotkinta. Lengvai galima išsiaiškinti, kuriam bute jis gyvena
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą/\
a tai vadinasi miesto sildymas pajungtas.. o kaip tas sesiolikaukstis? keik jau jo auksktu iskile gal zinai? nes kaip ziuriu jis beveik is visu kauno pusiu matosi, idomu butu gyventi 16 tame aukste.. zinoma jeigui langai nebutu priesais kita sesiolikauksti
Nors jau nuo gruodžio pradžios jokio veiksmo nesimato
Comment
-
sveiki,nutariau ir as cia parasyti ,idomu ir man butu suzinot apie ta 16-auksti,mes pirkom ten buta,kuri zadejo pastatyti 2008 pabaigoj,deja nebaige dar pratese statybas metams,norejau suzinot gal yra ir dar kas pirko ir laukia pabaigos ir ka bustuva sako ,dar dekui busimiems kaimynams is gretimu namu uz nuotraukas .
Comment
Comment