Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gyvenamųjų namų kompleksas Aukštuosiuose Šančiuose, Kaune
Collapse
X
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąIsiskaityk: sutvarkytos 4gatves, is kuriu 2 Fredoj. O kokios likusios 2???? Viena is ju Maironio. Aisku db?
Comment
-
Parašė GYARD-P Rodyti pranešimąKad labai neseniai istorija pasipilde dar keliais namais pastatytais visiskai salia gatves. O kas atsirardo pirmiau ar namai ar daugiabuciai tiksliai nzn. Bet manyciau pirma daugiabuciai.
Problema verkiu gatveje susidaro vaziuojant paskui autobusus. Pagilintas stoteles tikrai butu galima padaryti.
O del asmenos 2-osios tai gera ideja. Nusiims dalis eismo nuo verkiu. O kur ta gatve baigsis ? Prie medvegalio g. gal?
Kur gatve baigsis nezinau... manau patys statytojai dar nezino nes ne visi namai dar stovi palei ta busima gatve. Aplamai man atrodo kad per daug toli mes zvelgiame. Kol tas kvartalas stoves ir kol ta gatve nuties, turbut nemazai daliai is viso ju nebereikes, nes pvz as siandien nemanau kad gyvensiu bute dar 10 metu, o greiciau kazko tiketis be sansu
Comment
-
Parašė andy Rodyti pranešimąTaip visai pamirsau autobusus... bet kol kas tu autobusu nera daug. Gal kas 20 min vienas autobusas ir pravaziuoja, nes bent jau as grizdamas namo isukes i breslaujos gatve zinau kad buto duris rakinsiu uz 5-6 minuciu.
Kur gatve baigsis nezinau... manau patys statytojai dar nezino nes ne visi namai dar stovi palei ta busima gatve. Aplamai man atrodo kad per daug toli mes zvelgiame. Kol tas kvartalas stoves ir kol ta gatve nuties, turbut nemazai daliai is viso ju nebereikes, nes pvz as siandien nemanau kad gyvensiu bute dar 10 metu, o greiciau kazko tiketis be sansu
Gal yra aizkios priezastys kodel visas statybos procesas taip suletejes? Juk buvo zadeta max 3 metai visam kvartalui.
Comment
-
Parašė GYARD-P Rodyti pranešimąO nezinai kokia situacija su paklausa tu butu?
Gal yra aizkios priezastys kodel visas statybos procesas taip suletejes? Juk buvo zadeta max 3 metai visam kvartalui.
Bet ir tie darbininkai.. dabar pastate vagoneli pries pirmaji nama, kas ryta matau kaip jie renkasi. Iki 8 val visi susirenka, po to iki 9 val vaikstineja ratais ir nuo kokiu 10 val pradeda jau visi dirbti, po to 12 val pietus valanda laiko, viskas kaip ismire iki 13 val. O 17 val visi baigia darba.. Bent jau vizualiai daugiau 20 realiai dirbanciuju sunkiai suskaiciuoju. Tai kur labai suskubesi kai vien mano buta remontavo 4 zmones vienu metu, o cia 16 aukstu nama stato 20 zmoniu... Na bet stato po biski, anksciau ar veliau pastatys.. Is kitos puses manau gal ir gerai kad nama stato letai. Paciam namui geriau.
Per 3 metus 11 namu? Nemanau kad realu lietuvos salygom.. Gal ir pastatytu, bet ar kas nors tiek pirktu? Ivertink kad NT bumas jau baigesi, palukanos paaugo, prasidejo kasdieniniu prekiu brangimai ir tt. Manau kad bet kuri firma uzsilenktu isaldziusi tiek lesu.
Comment
-
Parašė GYARD-P Rodyti pranešimąO nezinai kokia situacija su paklausa tu butu?
Buvo direktoriaus pasakyta: duokite man darbininkų aš greitai tuos namus pastatysiu. Bet tiesa ta, kad algas nemoka normaliais. Juk ten darbų vykdytojai keičiasi kaip koinės. Juk ne dėl gerų sąlygų pabėga. Galvanauskas moka taupyti, bet kartais gal dėl to ir nukenčia kokybė, bei pačių darbų apimtys. O pavasarį šešiolikinį braliukai latviukai statyti pradės. Pažiūrėsime, kaip braliukai dirba....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBuvo direktoriaus pasakyta: duokite man darbininkų aš greitai tuos namus pastatysiu. Bet tiesa ta, kad algas nemoka normaliais. Juk ten darbų vykdytojai keičiasi kaip koinės. Juk ne dėl gerų sąlygų pabėga. Galvanauskas moka taupyti, bet kartais gal dėl to ir nukenčia kokybė, bei pačių darbų apimtys. O pavasarį šešiolikinį braliukai latviukai statyti pradės. Pažiūrėsime, kaip braliukai dirba....
Comment
-
Parašė andy Rodyti pranešimąKokie dar latviukai?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimą„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąYou've got one life! Live it!
Comment
Comment