Parašė somis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gyvenamųjų namų kompleksas Aukštuosiuose Šančiuose, Kaune
Collapse
X
-
Zeme yra isnuomota. Pvz as buta pirmame name pirkau uz 2400lt/kv, ir dauguma pirko ne brangiau kaip po 2700lt/kv.
Lieka 33-50% pelnas, o ne 200%. Manau kad is pirmo namo ne ka ir uzdirbs, o didziausia pelna turejo nesti antras ir visi like namai, bet kad niekas ju nebeperka.. Aplamai kaune nauju butu poreikis yra labai ribotas, nes daugeliui kurie gali ipirkti buta dabartinemis kainomis Kaunas yra tarpine stotele pakeliui i vilniu pabaigus mokslus arba pora metu pradirbus kaune ir supratus kad vistiek reikia keltis i vilniu.
Dar skaiciau Kauno dienoje kad pagal aukstuminiu Pastatu isdestymo plana - sanciai nenumatyti aukstuminiu pastatu statybai, todel aplamai iskyla viso kvartalo kaip visumos idejos abejone. Mums kaip busimiems gyvetojams visai neblogai butu, jei salia nebutu tu gargaru...
Comment
-
visus, diskutavusius apie būsto įsigyjimo subtilybes ir tendencijas Lietuvos miestuose kviečiu tęsti diskusijas čia:
"Būsto įsigyjimo subtilybės ir tendencijos Lietuvos miestuose"
Ačiū. Sėkmės diskusijose.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Aš taip pat pirkau butą Verkių g. kvartale iš Būstuvos. Manau projektas ir idėja buvo labai gražūs, bet gavosi (bent pirmas namas ne toks kokį įsivaizdavau). Nu ok, galvoju dzin ta išorė, bet labai sunervino jų aptarnavimas po nusipirkimo. Žodžiu prieš du mėnesius aš jiems pasuku: sakau aš trims mėnesiams išlėksiu į UK, arnebus problemų. Jie ne, aišku ne, tik atlėk pasirašyti menkutį dokumentą. Ok atvarau, ooooo jie pakiša pirkimo pardavimo sutarį. Gudručiai... suparino nerealiai, kadangi nesugebėjo tokios info anksčiau pasakyti, maždaug sako nu jau ir apdailą eik darykis... Nu žodžiu suparino, aišku aš galėjau klausti kada atiduos apdailai pasidaryti, bet aš ir klausiai ir vis pasakydavo nu tai dar nežinom, nu gal kitais metais... O dbr ok, nuvažiavau sakau kiek reikia pasidaryti apdailos, ko konkrečiai reikia, kad tą komisiją praeiti? Man atsakė, kad jie patys tiksliai nežino.... Tipo užtenka san mazgų ir grindų... Ar tai tiesa? Gal čia kas nors žino daugiau nei Būstuva?You've got one life! Live it!
Comment
-
Bustuva kaip visada savo stilium varo keista, kaip jie dar isvis gyvuoja taip dirbdami
Apdailos reikalavimai
Patalpos turi buti tinkamos gyventi zmogui:
1. sanmazgas: sienu danga, grindu danga (senas linoleumas) , lubu danga, unitazas, vandens saltinis, sanmazgo durys.
2. Kitos patalpos: sienu danga (gali buti glaistytos, ir nuteptos paprasciausiais baltais dazais), grindu danga (gali buti pati pigiausia kilimine danga), lubu danga (pratrauk lubas kalkem su voleliu) , turi buti sudetos rezetes, jungikliai ir "Ilijiciaus" lemputes.
3. Virtuve: vandens saltinis ir mikrobangine.
Stai tau ir butas tinkamas gyventi
Comment
-
[QUOTE=andy;122824]Zeme yra isnuomota. Pvz as buta pirmame name pirkau uz 2400lt/kv, ir dauguma pirko ne brangiau kaip po 2700lt/kv.
Lieka 33-50% pelnas, o ne 200%. Manau kad is pirmo namo ne ka ir uzdirbs, o didziausia pelna turejo nesti antras ir visi like namai, bet kad niekas ju nebeperka.. Aplamai kaune nauju butu poreikis yra labai ribotas, nes daugeliui kurie gali ipirkti buta dabartinemis kainomis Kaunas yra tarpine stotele pakeliui i vilniu pabaigus mokslus arba pora metu pradirbus kaune ir supratus kad vistiek reikia keltis i vilniu.
QUOTE]
Na už 2400 lt/kv tai gal ir pirkčiau, o dabar tai kaip ir pastebėjai, laukiu gal kokie vėjai į Vilnių išneš
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš taip pat pirkau butą Verkių g. kvartale iš Būstuvos. Manau projektas ir idėja buvo labai gražūs, bet gavosi (bent pirmas namas ne toks kokį įsivaizdavau). Nu ok, galvoju dzin ta išorė, bet labai sunervino jų aptarnavimas po nusipirkimo. Žodžiu prieš du mėnesius aš jiems pasuku: sakau aš trims mėnesiams išlėksiu į UK, arnebus problemų. Jie ne, aišku ne, tik atlėk pasirašyti menkutį dokumentą. Ok atvarau, ooooo jie pakiša pirkimo pardavimo sutarį. Gudručiai... suparino nerealiai, kadangi nesugebėjo tokios info anksčiau pasakyti, maždaug sako nu jau ir apdailą eik darykis... Nu žodžiu suparino, aišku aš galėjau klausti kada atiduos apdailai pasidaryti, bet aš ir klausiai ir vis pasakydavo nu tai dar nežinom, nu gal kitais metais... O dbr ok, nuvažiavau sakau kiek reikia pasidaryti apdailos, ko konkrečiai reikia, kad tą komisiją praeiti? Man atsakė, kad jie patys tiksliai nežino.... Tipo užtenka san mazgų ir grindų... Ar tai tiesa? Gal čia kas nors žino daugiau nei Būstuva?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąCia matosi A. Sanciu 9 a. namas ir sumontuotas naujasis kranas (jei nesimato, tai pasakau ) Taigi, is sio tasko naujieji daugiaauksciai turetu atrodyti neblogai. Cia gal Aiwa the Wizzard galetu pavaizduoti kaip tai atrodys (apytiksliai?)
Comment
-
Parašė neko Rodyti pranešimąliutass, iš kokios vietos čia fotografavai? kažkur Goštautų ar Apuolės g. gal? Gal būtų galima šviežiasnę foto iš to taško?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąApuolės g. Dabar tokie rūkai ir smogai, kad nieko nesimato.
Comment
Comment