Na, kiek aš iš savo namų matau, tai šviesos pas juos išsijungia apie 12 valandą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gyvenamųjų namų kompleksas Aukštuosiuose Šančiuose, Kaune
Collapse
X
-
Pro to namo langus niekas neatsivers, nes is vienos puses stoves 17 aukstu namas, o is kitos turejo buti 23 aukstu namas, bet lyg ir neleido bustuvai tokio didelio statyti, todel greiciausiai stoves mazesnis. Sitie monstrai uzstos sitam 8 aukstu namui visa vaizda i heso puse.
Nebent matysis kitai namo pusei, bet bustuvoje man sake, kad jei sitas kvartalas pasiteisins - jie plesis i tu kareiviniu puse, todel gali buti kad perspektyvoje ir tenai bus namai.
8 auksta dalipde del to, kad neleido statyti to didelio 23 aukstu namo ir todel buvo sugalvota kad 7auksciams namams dalipina po dar viena auksta kad neprarastu pajamu.
Esu nusipirkes tame name buta, bet patikekit viduje ne viskas ten yra taip grazu kaip gali pasirodyti is isores. Vieta zinoma superine ivertinus salia esanti nemuno vingi, azuolyna ir labai netoli esanti tilta per kuri galima pasiekti visa panemunes parka.
Parašė GYARD-PDel tvirtumo nelabai pakenks paciam pastatui. Cia tik sieneles po langu buvo ismontuotos. Kazkas neapgalvota ar nenumatyta tebuvo. Reik tiketis viskas bus ok
O jei 7as aukstas bus paaukstintas tai jau is to auksto turetu atsiverti vaizdas i nemuno vingius, pazaisli, o is kitos puses i centra. Turetu buti pakiles tas aukstas virs medziu siek tiek.
Comment
-
nu Kaune su aukštuminiais patstais tikri cirkai...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
mano nuomonė - centre - ne, kitur taip pavyzdžiui Savanoriuose jie tikrai žiūrėtųsi, arba, kad ir bazės administracinis..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Pvz. čia dirba "Kausta", ne kokia šaraškino kontora. Rusvai apsirengęs darbininkas stovi 6 aukšte. Aišku, galbūt tik nesimato, bet panašu, kad jis sau vaikšto ties "prarajos" riba be jokios apsaugos ...
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė TomasPvz. čia dirba "Kausta", ne kokia šaraškino kontora. Rusvai apsirengęs darbininkas stovi 6 aukšte. Aišku, galbūt tik nesimato, bet panašu, kad jis sau vaikšto ties "prarajos" riba be jokios apsaugos ...
Comment
Comment